55-årige Brigitte Nielsen afslører: Sådan kom min lille datter til verden

Brigitte Nielsen venter angiveligt barn nummer fem.

Brigitte Nielsen venter angiveligt barn nummer fem.

Foto: All Over Press

Brigitte Nielsen blev i sidste måned mor for femte gang.

I en alder af 54 år fødte hun en lille velskabt pige, som hende og ægtemanden, den 39-årige italienske TV-producent Mattia Dessi, har valgt at kalde Frida.

Der var dog flere, der havde sat spørgsmålstegn ved hendes graviditet.

Det er nemlig de færreste kvinder over 50 år, der er fysisk i stand til at blive gravide. Derfor var der da også flere, der mente, at det måtte være en spøg fra realitystjernens side.

Nu fortæller Brigitte Nielsen, at vejen til at blive gravid da også var hård og lang – som følge af hendes høje alder.

I et stort interview med det amerikanske medie People fortæller hun, at hun har fået fertilitetsbehandling for at få skabt lille Frida.

- Det har været sådan en lang rejse, fortæller Brigitte Nielsen i interviewet og tilføjer, at hun allerede begyndte at planlægge familieforøgelse, kort efter hun mødte sin mand Mattia Dessi i 2006.

Hun valgte således at få frosset nogle af sine æg ned.

- Hvis du ikke ønsker at bruge donoræg, skal du sørge for at få gemt dine æg i en fornuftig alder, ellers er der ingen chance, fortæller Brigitte Nielsen.

Brigitte Nielsen var 40 år, da hun valgte at få frosset sine æg.

- Jeg ville ikke engang prøve efter at være fyldt 42 år, siger hun til People.

Gitte Nielsen venter barn med sin 15 år yngre mand Mattia Dessi. De har dannet par siden 2006.

Brigitte Nielsen har fire sønner og en nyfødt datter i en alder af 55 år. Foto: All Over

Der var dog stadig en ganske stor sandsynlighed for, at det alligevel ikke ville lykkes – lægerne sagde således til Brigitte Nielsen og ægtemanden, at der kun var tre til fire procents chance for, at hendes egne æg ville være brugbare på grund af den høje alder.

Det lykkedes dog – og i sidste måned fødte hun en velskabt pige med en fødselsvægt på 2,3 kilo på et hospital i Los Angeles.

- Vi er lykkelige over at kunne byde velkommen til vores smukke datter. Det har været en lang vej, men det har været det hele værd, udtalte parret i en pressemeddelelse, der blev udsendt kort efter fødslen.

Brigitte Nielsen, der også er mor til sønnerne Raoul Meyer Jr., 23, Douglas Meyer, 25, Killian Gastineau, 28, og Julian Winding, 34 – har én vigtig besked til alle kvinder, der drømmer om at blive mor: Giv ikke op!

- Kan jeg forstå, hvorfor nogle er lidt skeptiske? Ja, det gør jeg. Jeg fuldstændig respekterer det faktum, at ikke alle kan lide min beslutning og forstår den, men det er mit liv, siger hun til People.

Brigitte Nielsen har i flere omgange kæmpet med alkoholmisbrug, hun har været indlagt til afvænning, og hun har været åben omkring problemet på TV.

Det var i 00'erne, men i 2012 dukkede de nedenstående billeder op af Brigitte Nielsen, der så ud til at ramme en ny bund med en vodkaflaske i hånden i en offentlig park i Los Angeles.

Her lå hun i græsset og på en bænk, mens hun forsøgte at sluge en flaske vodka. I dag har hun heldigvis fået sit liv på rette køl igen.

Sørgelige billeder af Brigitte Nielsen i en park i Los Angeles i august 2012

 

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close