Brigitte Nielsen mor som 54-årig: Folk er dobbeltmoralske

55-årige Gitte Nielsen siger, at hun aldrig har været mere lykkelig.

55-årige Gitte Nielsen siger, at hun aldrig har været mere lykkelig.

(Foto: Kaspar Wenstrup)

Gitte Nielsen, 55, har måtte lægge ører til lidt af hvert, efter hun som 54-årig blev mor til datteren Frida

I et nyt TV-interview taler hun nu ud om den storm af kritik, som hun mødte efter at have født sit femte barn i en sen alder. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Vis dette opslag på Instagram

Our precious little Frida, our true love.

Et opslag delt af Brigitte Nielsen (@realbrigittenielsen) den

Den tidligere model har tidligere afsløret, at hendes datter kom til verden via IVF-behandling, efter hun som 40-årig fik sine æg frosset ned - det affødte en debat om, om det nu var rimeligt, at kvinder blev mødre i så sen en alder, og den debat svarer hun nu på. 

- Der hersker helt sikkert en dobbeltmoral, for det virker til, at mænd er i 60'erne, 70'erne, 80'erne og selv i 90'erne har fået børn, og ingen har løftet et øjenbryn, siger Gitte Nielsen i et interview i "Good Morning Britain". 

Gitte Nielsen hentyder til mænd som Mick Jagger og Eddie Murphy, der blev far som hhv. 72- og 57-årig, og som ikke i samme grad har fået hug for det, som hun har. 

- Jeg er måske den ældste mor i USA, og folk siger, at jeg ikke kommer til at være i live om 20 år, er det ansvarligt at få en lille pige?, konstaterer Gitte Nielsen om de kritiske røster, hun har mødt. 

Og det er ikke kun, når det kommer til at få børn i en sen alder, at Gitte Nielsen bliver mødt af folks dobbeltmoral: Også når det kommer til antal ægteskaber, må Gitte Nielsen, der har været gift fem gange, lægge ører til meget. 

- Mænd er altid fredede, lige meget hvad de gør, er de fredede: De kan få børn, de kan skifte konen ud jeg ved ikke hvor mange gange, siger Gitte Nielsen i "Good Morning Britain". 

- Hvis du er Brigitte Nielsen og har været gift et par gange, du har fået et par børn, og når du laver fejl, så kaster alle sig over dig. Hvis du var mand, så ville det være som om, der slet ikke var sket noget, konstaterer den tidligere model. 

Brigitte Nielsen er også mor til sønnerne Raoul Meyer Jr., 23, Douglas Meyer, 25, Killian Gastineau, 29, og Julian Winding, 34, og hun mener, at hun nu kan trække på den erfaring, når hun skal være mor for lille Frida, som hun har fået med sin 39-årige mand Mattia Dessi.

- Jeg føler mig også meget bedre forberedt, fordi jeg har fire voksne sønner på 23, 25, 29 og 34, så jeg vidste, hvad jeg havde i vente, og det er fantastisk, forklarer Gitte Nielsen. 

Nielsen erkender dog, at det med årene ikke er blevet mindre hårdt med manglende nattesøvn og bleskift. 

- Jeg er træt, men jeg kalder det glad-træt, det giver dig den indre energi, som er fantastisk, og jeg er superstolt, slår hun fast. 

I interviewet opfordrer den 55-årige mor til fem alle kvinder til at fryse deres æg ned. 

- Jeg ville elske at fortælle alle kvinder derude, som er i 30'erne, at de skal gemme deres æg i tilfælde at, de vågner en dag, når de er i 40'erne og tænker: "Åh gud, jeg fik ikke et barn", lyder opfordringen fra Gitte Nielsen. 

- Der er en mulighed, og hvor der er vilje, er der vej, forbliv positiv og bare gør det, tilføjer Nielsen. 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close