Nyheder 11. juni 2018

Skandalernes dronning: Gitte Nielsens vilde liv

Vilde drukture i Hollywood, fem ægteskaber, fire børn – og et femte på vej. Skuespilleren Gitte Nielsen har haft et liv præget af skandaler.
(Foto: Kaspar Wenstrup)

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Livet har ikke været nemt for danske Gitte Nielsen, som har haft sine udfordringer at kæmpe imod – for meget alkohol, risikable operationer og mange ægteskaber.

I dag forsøger Sylvester Stallones ekskone at holde sig ædru hver eneste dag, og nu venter hun angivelig barn nummer fem – i en alder af 54 år.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: All Over Press)

En af de hyggelige stunder, hvor Gitte nyder en alkoholfri frokost i et indkøbscenter med sin mand gennem 12 år, 39-årige Mattia Dessi. (Foto: All Over Press)

Faktisk er det noget af et ønskebarn, der tilsyneladende er på vej.

Det tyske ugeblad Bild kunne i 2010 fortælle, at Gitte og hendes italienske mand Mattia Dessi brændende ønskede sig et barn sammen. Han er 39 år gammel – og har ingen børn fra tidligere forhold.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Aller Media DK)

Allerede i 2010 kunne SE og HØR berette, at Gitte og Mattia brændende ønskede sig et barn sammen. (Foto: Aller Media DK)

Men det italienske hug har fundet en dansk kvinde med en meget tung bagage. Gitte, som i 1980’erne begyndte at kalde sig Brigitte, blev lynhurtigt berømt i hele verden, da hun spillede hovedrollen i Hollywood-filmen ”Red Sonja”, men karrieren blev hurtigt til den totale nedtur, og skandalerne rullede – ikke mindst på grund af hendes alkoholisme.

Alkoholiker

Gittes helt store problem har altid været procenterne.

I 2012 stod det klart for de fleste, at Gitte var aktiv alkoholiker igen, og der fremkom pinagtige billeder, hvor hun lå og rullede rundt i en park og lignede en forhutlet hjemløs et sted i Los Angeles.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: All Over Press)

(Foto: All Over Press)

Hun lovede bod og bedring, og således tjekkede hun atter ind på afvænning for at få styr på sit liv igen.

Hun talte ud om sine problemer på CNN’s tabloid-søsterkanal HLN, og her skulle en TV-læge hjælpe hende til ædruelighed.

Mislykket forsøg

I 2014 kunne man atter se billeder af Gitte. Denne gang bællede hun vodka bag rattet i sin bil.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: All Over Press)

(Foto: All Over Press)

Nedturen fortsatte dermed, og på trods af afvænning endte Gitte på flasken igen.

Efterfølgende var SE og HØR i dialog med produktionen bag CNN-programmet ”Dr. Drew” i L.A., og TV-lægen var rystet over at høre om endnu et af hendes tilbagefald.

Vildt ægteskab

Skandalerne fra ægteskabet med Sylvester Stallone udspillede sig dagligt i verdenspressen i 1980’erne og 1990’erne. Det blev starten på et meget destruktivt ægteskab, og detaljer fra dobbeltsengen blev dagligt udpenslet.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: All Over Press)

(Foto: All Over Press)

Efter en pause fra rampelyset i Hollywood blev Gitte Nielsen pludselig hot i Tyskland. Ikke mindst, da hun fik plastikoperationer for åben skærm i TV. Den optræden sendte hende direkte i den britiske version af ”Big Brother”. Her måtte hun bo med sin eks-svigermor Jackie Stallone i et lukket hus, og de to råbte og skreg ad hinanden konstant.

Artiklen fortsætter under Instagram-opslaget ...

family getting larger ❤️ #me #family #brigittenielsen #babybump

A post shared by Brigitte Nielsen (@realbrigittenielsen) on

I et Instagram-opslag kunne Gitte Nielsen for nylig annoncere sin graviditet med Mattia Dessi. Gitte har allerede de fire drenge Julian, Raoul, Killian og Douglas.

Sponsoreret indhold