Hollywood15. juli 2016

72-årige Mick Jagger skal være far til otte

Den 72-årige Rolling Stones-stjerne Mick Jagger skal være far for ottende gang, da hans 29-årige kæreste Melanie Hamrick er gravid.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mj.jpg
 Foto: All Over Press)

Når man har passeret de 70 år, betyder det for de fleste, at tiden med bleskift, sutteflasker og barnevogne er ovre, medmindre det omhandler ens børnebørn.

Sådan forholder det sig dog ikke for Mick Jagger, som er bedst kendt for at være frontfiguren i det legendariske rockband The Rolling Stones. Den 72-årige musiker skal nemlig være far for ottende gang.

Nyheden er blevet bekræftet af en talsmand for Mick Jagger, skriver flere medier, heriblandt The Guardian og Billboard.

Sidstnævnte skriver, at Mick Jagger deler babylykken med sin 29-årige kæreste Melanie Hamrick, som er balletdanserinde.

Parret har været kærester siden 2014, og siden da har Melanie Hamrick fulgt Mick Jagger rundt i verden, mens han har været på turné med sit succesfulde band.

Rollen som far er langt fra ukendt for Mick Jagger, som altså i forvejen har syv børn med fire forskellige kvinder. Det kommende barn bliver dog hans første sammen med kæresten Melanie Hamrick, som ifølge The Sun forventes at nedkomme i 2017.

I Rolling Stones er det ikke en uvant situation, at et bandmedlem i en sen alder vælger at blive far igen. Det er nemlig ikke mere end to måneder siden, at bandets guitarist Ronnie Wood blev far til tvillinger som 68-årig.

]

Sponsoreret indhold