Hollywood20. november 2014

Ven afslører: Schumi sidder i kørestol og ’kan ikke tale’

Formel 1-køreren er hårdt ramt af ulykken, der indtraf sidste år
Af af
Michael Schumacher pådrog sig blødninger i hjernen, da han forulykkede under en skitur i de franske Alper i slutningen af december sidste år
Michael Schumacher pådrog sig blødninger i hjernen, da han forulykkede under en skitur i de franske Alper i slutningen af december sidste år
 Foto: AOPMichael Schumacher er lammet og har store problemer med sin tale og hukommelse efter sin alvorlige skiulykke, der fandt sted i december sidste år.

Det fortæller Philippe Streiff, der er nær ven af Formel 1-legenden, til en fransk radiokanal ifølge det britiske medie The Guardian.

- Han får det bedre, men alt er relativt. Det er meget svært. Han kan ikke tale. Ligesom mig sidder han i kørestol, lammet (Philippe Streiff blev selv lammet i en motorsportsulykke i 1989, red.). Han har hukommelsesproblemer og taleproblemer, fortalte Philippe Streiff til fransk radio.

LÆS OGSÅ: De skal hjælpe Schumi tilbage til livet

Talskvinden for Michael Schumacher, Sabine Kehm, har ikke ønsket at udtale sig om Formel 1-legendens tilstand, men siger, at Philippe Streiffs udtalelser 'står for egen regning'.

45-årige Michael Schumacher modtager lige nu intens behandling og genoptræning i sit eget hjem i Gland, efter at han tilbragte mere end seks måneder på hospitalet i medicinsk koma i kølvandet på sin skiulykke, der skete i de franske Alper i slutningen af december sidste år.

LÆS OGSÅ: Sådan bliver Schumis liv derhjemme

Oplysningerne om Michael Schumachers tilstand har været særdeles sparsomme siden ulykken. I sommers kom det frem, at Schumacher var blevet udskrevet fra hospitalet Centre hospitalier universitaire vaudois (CHUV) i Lausanne i Schweiz for at fortsætte sin intensive genoptræning i hjemmet i Gland.

Sponsoreret indhold