Det frække12. november 2021

Kom frækt gennem julen

Det bedste middel mod vintermørke og julestress er masser af erotik
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ipurestockxtwo409343.jpg
 FOTO: MEGA

Traditionen tro kommer julemåneden lidt bag på dig:

Det bulrende vintermørk, de mange forhastede arrangementer og hedetursfremkaldende gaveindkøb tårner sig pludselig op over dig.

Det kan vi ikke hjælpe dig med.

Prøv Sinfuls uartige begynderboks til numse-nysgerrige par

Tilgengæld kan vi give dig nogle tips til at få mere erotik ind i din december, så du kan klare ovenstående med orgasmesmil på læben.

Vi har tre sikre bud på, hvordan du allerede nu kan sikre, at din december bliver sexet og ikke stresset. De er henvendt til par - så singlerne blandt læsere må vente et par dage, til vi bringer artiklen: Single? Sådan får du en sexet jul.

Den nemme løsning

Skandinavisens største sexshop sinful.dk har i årevis haft gigantisk succes med deres frække julekalendere. En Classic til 795 kroner og en luksus til 1295 kroner.

https://imgix.seoghoer.dk/dk_sinful_julekalender2021_deluxe_splatter-01.jpg

Luksusversionen.

Begge har 24 låger med diverse sexlegetøj, som kan give jer daglig inspiration.

I kan fx begynde hver morgen med at åbne dagens låge sammen, og så glæde jer hele dagen til, hvordan I skal bruge vibratoren, buttplugen, gludecremen - eller hvad der nu er i kalenderen - om aftenen.

Køb Sinfuls kalendere her

Både Sinful Classic og Sinful Deluxe Julekalender indeholder hver 24 helt nye produkter i år. Du kan altså trygt investere i en af dem, selvom du også købte en sidste år.

Den WOKEDE løsning

Peech.dk er en dansk shop, der ønsker at fremme intim velvære og seksuel sundhed.

De fire unge stiftere har netop åbnet en fysisk butik på Nørrebro i København, hvor de leverer tre forskellige advendtkalendere; en til penis, en vil vulva og en til alle (de er med andre ord også egnet til singler).

https://imgix.seoghoer.dk/peech-adventskalender-for-penis-28300966101026_540x.jpg

Advendtskalender fra peech.dk.

Alt er ergomisk korrekt og genopladeligt. Early bird prisen er 995 kroner.

Shoppen fortæller gerne deres 12.000 følgere på Instagram, at sex ikke er lig med penetration, at seksualiteten er flydende, og at de ønsker bedre og mere seksualundervisning.

Vi citerer fra hjemmesiden, der gik i luften 2020:

'Peech blev stiftet med en vision om inklusion. Ingen produkter på Peech er opdelt efter køn og vi stræber efter en positiv tilgang til sex. Både med andre og med sig selv.' Med andre ord en sexshop til generation woke.

Den lidt sværere, men også billigeRe løsning

Den danske sexolog og parterapeut Katrine Berling har i syv år lavet en online-kalender til par, der vil erotik-booste deres julemåned.

- Den er tiltænkt par, der allerede har et godt sexliv sammen, men som nogle gange mangler lidt inspiration og derfor ofte kommer til at gøre det samme. Eller til par, som gerne vil booste den intimitet, de har sammen, ved at sætte erotikken i fokus i december, siger Berling til SE og HØR.

Sexologen har således skrevet 24 forskellige opgaver til par. Hver opgave tager cirka en halv time.

- Man modtager hver morgen en mail med en pdf, hvor opgaven er beskrevet i. Så skal man selv finde ud af, hvad tid på dagen man har lyst til at udføre den.

- Jeg ved godt, at december er en travlt tid, og mange måske tænker, 'det har vi da ikke tid til hver dag.' Men man behøver jo ikke lave alle opgaverne eller altid bruge 30 minutter hver gang. Man kan nemlig godt gemme alle pdf’er på sin computer for, så har man altid en ide, hvis man lige står og mangler inspiration, det ved jeg, at der er mange, der gør.

Og således kan man genbruge kalenderen år efter år.

Nogle af øvelsernes overskrifter lyder lovende: Hun giver til ham, Slow sex, Hot sex på sms, Hvad længes du efter.

Køb Katrine Berlings erotiske julekalender her - den koster 349 kroner.

Sponsoreret indhold