Det frække21. september 2021

Bonnies frække julegave til kæresten: En trekant

Pulegave: 33-årige Bonnie giver kæresten noget, han altid har drømt om
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/2021-09-20_09-09-37.png
 FOTO: Twitter.com/bonnielocketxo

Hvad giver man til kæresten, som man elsker af hele sit hjerte?

Man giver selvfølgelig det, han ønsker sig mest.

Early Bird: Køb sinful frække julekalender nu

Når det handler om 33-årige Bonnie Locket fra England, er det så en fræk trekant.

For Bonnies kæreste gennem ti år har nemlig altid ønsket sig sådan en.

null

Den veldrejede sexmodel synes, at kæresten Brad faktisk har alt, og har derfor haft svært ved at finde på en julegave. Indtil hun altså fik den glimrende ide at give ham en trekant, hvor han er centrum for Bonnie og en anden kvindens begær.

- Vi har altid talt meget om det, men jeg tror ikke, at han har regnet med, at jeg ville være med på det. Og jeg ved, at han altid har ønsket sig en trekant.

At Bonnie så melder det ud til offentligheden via den britiske über-tabloid Daily Star og dermed ødelægger overraskelsen, vil Brad nok tilgive.

Spar 100 kroner på dansk rabbit vibrator

Modellen fik med nyheden lukket sin voldsomt populære tiktok-konto, som havde 2 millioner følgere. Nedlukningen skyldes nok, at tiktok fik øjnene op for, at hun sælger frække videoer og fotos på blandt onlyfans.

Vi formoder, at det er Brad, der har fået lov til at smøre sololie på Bonnies bagside:

Blondinen ved allerede, hvem den anden kvinde i sextrioen skal være:

- Jeg var i byen med nogle venner en aften, hvor jeg mødte en pige, som jeg tror vil være perfekt! Vi havde en fordrukken snak om det og udvekslede telefonnumre. Men vi har også talt om det siden i ædru tilstand.

Her får du større penis

Og da kvinden ikke bor langt væk, har Bonnie sørget for, at hun kommer lillejuleaften - på et femstjernet hotel, så trekanten bliver den ultimative luksusoplevelse.

- Vi kan tage det fine tøj på, mødes i baren og drikke cocktails, og derpå gå op på værelset. Det er jo i sidste ende en fantasi.

- Jeg har altid syntes, at kvinder er smukke, og jeg tror, at en anden kvinde er en meget bedre gave for Brad end en anden mand. Det er også min fantasi, siger Bonnie, der har tænkt sig at komme med nogle retningslinjer.

- For selvom det er sjovt at dele, og jeg ikke er den jaloux type, skal det kun ske en gang. Derfor skal det heller ikke være hjemme hos os selv, så der ingen minder vil være der, fortæller Bonnie, der stadig tror på monogami og aldrig vil være Brad utro.

null

Sponsoreret indhold