Det frække14. december 2020

Her er årets frækkeste julegaver

Vi giver dig fem hotte bud på, hvordan du får en sexet jul
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/shutterstock_1197907468_1.jpg

Julen nærmer sig med hastige skridt. Har du helt styr på årets julegave til din partner? Eller mangler du stadig en lille ting, som ikke nødvendigvis behøver ende under juletræet?

Det kan også være, at du trænger til lidt ekstra selvforkælelse i denne tid.

Vi har været på jagt i Sinfuls frække juleunivers og fundet lidt forkælelsesgaver - enten til dig selv, din partner eller jer begge to.

Kig med og bliv inspireret til en frækkere jul.

Tenga Spinner Tetra

https://imgix.seoghoer.dk/tenga_spinner_tetra.jpg

Nu kan du gøre din solostund til en stram og stimulerende fornøjelse med denne nyhed fra det populære sexlegetøjsbrand, Tenga. Den indvendig struktur efterligner den vridende bevægelse, som man får fra et lækkert håndjob - og du kan derfor se frem til en virkelighedstro onanioplevelse. Tenga Spinner findes i tre udgaver, hvor struktur og intensitet gradvist øges.

Se den lave pris på Tenga Spinner Tetra

Satisfyer Curvy 2+

https://imgix.seoghoer.dk/satisfyer_curvy_2_1.jpg

Hvis du er mand, så er dette den perfekte gave til din kvinde. Hvis du er kvinde, så er dette den perfekte gave til dig selv. Så enkelt kan det faktisk siges. Den populære Satisfyer Curvy 2+ er en utrolig effektiv klitorisstimulator, der bruger trykbølger og skønne vibrationer til at stimulere klitoris helt uden berøring. Den har desuden et lækkert og stilrent design med bløde kurver, som gør den ekstra lækker at røre ved.

Bliv klar til orgasmer på stribe med Curvy 2+

Satisfyer Endless Fun

https://imgix.seoghoer.dk/satisfyer_endless_fun.jpg

Skal der pustet lidt liv i de frække lege i soveværelset, så er dette sexlegetøj den perfekte julegave til jeres sexliv. Her får I en parvibrator, som kan bruges på mere end 30 måder. Så der er i den grad lagt op til mange timers fræk leg, hvor I kan udforske hinandens erogene zoner. Med to fleksible, vibrerende arme, der kan omkranse både penis, klitoris og brystvorter, er parvibratoreren her det perfekte sexlegetøj til sololeg, forspil og under sex.

Se de 30 anvendelsesmuligheder hos Sinful

Lovense Lush 2 App-Styret G-Punkts Vibrator

https://imgix.seoghoer.dk/lovense_lush_2_app-styret_g-punkts_vibrator_1.jpg

Hvis du skal sende din kvinde direkte ind i orgasmehimlen, så skal du kigge lidt nærmere på denne G-punkt vibrator, som med sikkerhed vil blive et vaskeægte julegavehit. Her får du nemlig et fantastisk alternativ til det klassiske vibratoræg, da den er 3-4 gange mere kraftfuld. Derudover har den en næsten lydløs motor, så legene altid kan forblive diskrete. Den største fordel er dog, at den er app-styret, så partneren også kan være med i legen.

Bliv klar til at sende hende i orgasmehimlen

Mr. Membr Explosive Handjob

https://imgix.seoghoer.dk/mr._membr_explosive_handjob_1.jpg

Hvis manden skal forkæles lidt ekstra, så giv ham et håndjob ud over det sædvanlige. Det bløde og fleksible sleeve gemmer på en indre struktur, der får ham helt op at ringe. Der er både dupper og riller i forskellige mønstre, som endda giver fornemmelsen af en kvindes G-punkt, hvilket sikrer en ekstra realistisk oplevelse. Produktet er designet til engangsbrug, men hvis I passer godt på det, kan det anvendes flere gange.

Giv ham et håndjob han aldrig glemmer

Sponsoreret indhold