Det frække7. december 2020

3 udfordringer til en sjovere jul

Bliv klar til en sjovere (og frækkere) juletid med vores tre udfordringer
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/shutterstock_750447373.jpg

Vi er allerede godt i gang med december, og måske er du allerede begyndt at stresse over juleindkøb, planlægning og gaveræs.

Vi har samlet tre sjove og frække udfordringer, så du sammen med din partner kan se frem til en lidt sjovere jul end I plejer.

Psst! Hvis du er single, så husk, at det er i orden at give sig selv en tidlig julegave. Hos Sinful.dk har de masser af lækre sager til både kvinder og mænd.

Clone A Willy

https://imgix.seoghoer.dk/clone-a-willy.jpg

Lav en vibrerende kopi af din egen penis. Lyder det for godt til at være sandt? Det er det faktisk ikke. Med den originale Clone a Willy kan du nemlig lave en kopi af dit kæreste eje og lade din partner nyde dig, når du ikke selv er i nærheden. Tag udfordringen op og giv din partner den perfekte gave, som med garanti kan se frem til en fræk og forførende juletid. Det anbefales, at du medkøber en fleksibel penisring og måske søger lidt hjælp hos din partner, hvis du gerne have det optimale ud af din Clone A Willy.

Lav en ægte kopi af din egen penis

Fjernbetjent Vibrator Æg

https://imgix.seoghoer.dk/fjernbetjent_vibrator_aeg.jpg

Kan du ikke overskue turen i supermarkedet, når der skal handles stort ind til juledagene? Tag udfordringen op og gør turen ind efter mælk lidt sjovere med et opladeligt og fjernbetjent vibratoræg. Denne model har hele 11 frække vibrationsmønstre, som gør det perfekt til pirrende parlege ude i offentligheden. Med sådan en lille bandit kan I begge se frem til en masse hede indkøbsture i den kolde julemåned, der gør oplevelsen lidt sjovere.

Se den lave pris på vibratorægget her

4 Weeks of Pleasure

https://imgix.seoghoer.dk/sinful_4_weeks_of_pleasure_par_boks.jpg

Kunne du godt tænke dig en lidt frækkere juletid og nåede du ikke at få fingrene i Sinfuls populære julekalender, der lynhurtigt blev udsolgt? Med denne lækre parboks kan I se frem til fire frække uger med masser af sex, nærhed og fantastiske oplevelser. Men hvorfor egentlig vente fire uger? Tag udfordringen op og åbn de tre første låger juleaften, juledag, anden juledag og den sidste på nytårsaften, så I er klar til et vaskeægte nytårsknald.

Bliv klar til den frække juletid

Sponsoreret indhold