Her bliver julen sexet i år

FOTO: MEGA

Solbjerg i Aarhus kommune.

Det er den by i Danmark, hvor flest, målt i forhold til indbyggertal, har købt en af sexshoppen sinful.dk's sexede julekalendere.

Det afslører onlinebutikken i en pressemeddelelse.

For femte år i træk har Skandinaviens største legetøjsshop for voksne lanceret en julekalender, hvor indholdet er ting som penisringe, vibratorer og glidecremer.

I midten af november har den erotiske webshop allerede solgt 35 procent flere af sine julekalendere i forhold til samme tidspunkt sidste år. Og derfor har dataknusere på sinful set nærmere på, hvor i landet interessen har været størst.

Dominerer

Umiddelbart er det selvfølgelig storbyerne, der dominerer listen. Men ser man istedet på, hvor der er blevet købt flest julekalendere per indbygger, tegner der sig et andet billede.

I toppen er den østjyske by Solbjerg i Aarhus Kommune. Her har folk købt 2,5 gange så mange julekalendere i forhold til landsgennemsnittet. På anden- og tredjepladsen finder vi Tjæreborg og Bredebro, der har købt henholdsvis 2,3 og 2,2 gange så mange julekalendere, som gennemsnittet i resten af Danmark.

1. Solbjerg (2,5)
2. Tjæreborg (2,3)
3. Bredebro (2,2)
4. Veksø Sjælland (2,1)
5. Auning (2,0)
6. Tappernøje (2,0)
7. Østbirk (2,0)
8. Allingåbro (2,0)
9. Tørring (1,9)
10. Dianalund (1,9)

Tallet i parentes viser, hvor mange julekalendere, der er købt i byen i forhold til landsgennemsnittet. Alle tal er udregnet på baggrund af ordrer fra den 1. oktober til og med den 16. november. Byer med under 1000 indbyggere er ikke nævnt for at sikre kundernes anonymitet.

Rekord

Medstifter af sinful.dk Mathilde Mackowski har denne forklaring på det rekordstore salg:

- Der er ingen tvivl om, at 2020 har været et specielt år på mange områder. Vi har siden slutningen af marts kunne mærke, at danskerne har efterspurgt nye måder at være sammen på derhjemme. Derfor glæder det mig også, at vi med vores erotiske julekalendere kan hjælpe så mange par med at skabe den kontakt og nærhed, som vi alle har brug for lige nu.

Sexolog Maj Wismann synes, at de erotiske julekalendere er et godt tiltag for par:

- Først og fremmest, fordi det er en skidesjov idé. Det handler ikke kun om hardcore sex, men også om intimitet og seksualitet. Hvis man giver julekalenderen til sin partner, er det også et signal om, at man gerne vil have endnu flere intime stunder med ham eller hende.

Her kan du se årets frækkeste julekalendere

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close