Det frække19. april 2021

Her er de fire knalde-teknikker, der øger hendes nydelse

7.000 kvinder kan ikke tage fejl: Dette gør sex bedre
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ipurestockx631415.jpg
 FOTO: MEGA

Keder du dig lidt, når han bare møfler den frem og tilbage?

Så brug nogle af disse sexteknikker, som forskere har fundet.

Denne tryllestav sikrer kvindens orgasmer

Hvad kan du gøre for at få penetrationssex til at blive en endnu mere nydelsesfyldt oplevelse og måske øge dine orgasmechancer?

Det har amerikanske sexforskere netop undersøgt.

Booster

I to delstudier med flere end 7000 kvinder i alderen 18 til 93 fandt de frem til fire hovedteknikker, som de fleste kvinder tager i brug for at booste penetrationssex.

Forskerne fandt nogle af kvinderne på omygyes.com, som har fokus på, at - ad videnskabelig vej - booste kvinders sexliv.

Forskerne hævder, at det er første gang videnskaben har fået sat ord på teknikkerne, hvilket kan hjælpe kvinder (og mænd) verden over til at forøge kvindens seksuelle nydelse.

null

Her er de fire teknikker

https://imgix.seoghoer.dk/teknik.jpg

Læs og lær. Fig: Plusone.org.

Angling/Vinkler den

Næsten 9 ud af ti kvinder kvinder vinkler den. Det vil sige, at de øger nydelsen ved at ændre indgangvinklen på penis ved at rotere, løfte eller sænke underlivet under samlejet, så penis (eller sexlegtøjet) stimulerer forskellige steder i vagina.

Shallowing/indgangsleg

Hele 83,8 procent booster orgasmer og/eller får mere nydelse, hvis de lidt stikker en fingerspids, en tunge, penishoved, sexlegetøj kun lige indenfor i skedeåbningen for at pirre der.

Rocking/gnubber

Tre ud af fire kvinder gør penetrationssex bedre ved at gnubbe klitoris mod roden af penis (eller sexlegetøjet). Som så er inde i vagina hele tiden fremfor at køre ind og ud.

Pairing/klitorisstimulation

7 ud af ti kvinder får mere nydelse ud af penis i skede-sex, når hun selv eller partneren stimulerer klitoris med fingre eller fx en vibrator samtidig.

Her skal man lige huske, at før man overhovedet kommer til penetration, vil langt de fleste gerne have forspil i form af kys, kærtegn og oralsex.

[node:aller-poll]

Sponsoreret indhold