Det frække 25. februar 2020

Så lang tid tager det for en kvinde at få orgasme

Altså i gennemsnit ...
Foto: MEGA

Mænd er hurtige. Meget ofte alt, alt for hurtige. Især i sengen. For en tidligere undersøgelse viser, at en mand gennemsnitligt holder i sølle 5,4 minutter under et samleje med visse forskelle alt efter mandens nationalitet.

Willie City - introtilbud. Spar 20 procent

Hurtigst af alle var de tyrkiske mænd med blot 3,7 minutters lagensjov, før kanonen skulle skydes af, mens de britiske fyre havde mindst fart på med cirka 10 minutters in ’her majesty’s secret service’ før London Bridge atter kunne sænkes.

Testen bestod i øvrigt udelukkende af mænd fra England, Holland, Spanien, Tyrkiet og USA.

Monogamy - prisvindende erotisk brætspil kun kr. 169,-

Helt generelt harmonerer det dog ikke ret godt med kvindernes behov. For i modsætning til sprintermændene er de nemlig maratonløbere. Og i en ny undersøgelse har man sat fokus på, hvor lang tid det tager for en kvinde at opnå orgasme.

Svaret er ifølge undersøgelsen, der er publiceret i Journal of Sexual Medicine, gennemsnitligt 13 minutter og 41 sekunder.

Forskerne undersøgte kvinder fra 20 lande – dog primært fra Storbritannien, Holland, Indien og USA. De var gennemsnitligt 30 år gamle.

Helt konkret blev de bedt om at trykke på et stopur, når de begyndte at blive tændt og så stoppe det igen når de fik orgasme.

Orgasmegaranti med en Magic Wand

17 procent af kvinderne opnåede ikke en eneste orgasme over de otte uger, forsøget varede.

Og hvis man dertil lægger det faktum, at det er et klart mindretal af kvinderne, der er i stand til at få vaginalorgasmer, så er det ikke så mærkeligt, at der kan opstå en vis seksuel uoverensstemmelse ude i de små hjem.

I dette tilfælde oplevede kun 31,4 procent af kvinderne, at penetration hjalp dem til at få orgasme.

Sponsoreret indhold