Det frække8. december 2020

Mor skal have tre orgasmer om dagen

Tracey hævder, at hun orgasmer er ligeså nødvendige som vand for hendes velbefindende
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/2020-11-27_10-16-22.png
 FOTO: Instagram.com/tracykissdotcom/

- Jeg onanerer to-tre gang om dagen, typisk hver gang jeg er i min seng, når jeg ikke har været seksuelt sammen med en partner og har behov for forløsning.

Se julemandens sexede sæk her

Sådan fortæller den 32-årige mor og fitness-influencer Tracy Kiss fra England.

Kiss har du muligvis hørt om før. Hun er nemlig kendt for at være veganer og spise sædsmoothies - vist nok for at booste sit immunforsvar:

Og netop netop den effekt mener Kiss så også, at man får af onani og medfølgende orgasmer. Omend hun dog også erkender, at liderlighed spiller en stor rolle:

[node:aller-related-content:2]

- Jeg ved godt, at det ser ud som ekstremt mange orgasmer, som de fleste kvinder ikke vil kunne matche eller for den sags skyld tale om eller indrømme. Men vi har alle forskellige libido og behov på forskellige faser i vores liv.

- Jeg har fundet ud af, at hvis jeg ikke får nydelse om aftenen, kan jeg ikke falde ned og slappe af og ordentligt. Fordi jeg har jeg bygget en masse seksuelle spændinger op - som holder mig vågen på samme måde som kaffe eller en energidrik, forklarer Kiss, der hævder, at hun ikke er onani-afhængig.

Her finder du det frække lingeri - gaven der bliver ved med at give

Hun har endda talt med en 'specialist' om det:

- Jeg har bare et stort sexbehov og passer bedst i et forhold med partner, der har nogenlunde samme behov, fortæller Tracy, der også har denne opfordring:

- Hvis vi alle sammen bare onanerede lidt mere, stressede ned og var ærlige og havde det sjovere, ville verden være et meget bedre sted for alle. Jeg er i hvert fald glad for, at nydelse modvirker stress og holde mig sund og rask fysisk og mentalt.

Sponsoreret indhold