Det frække20. marts 2019

Sådan får du en klitorisorgasme

Alle kvinder elsker orgasmer. Men hvordan opnår man den famøse klitorisorgasme?
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sinful_laekker.jpg
 Foto: Shutterstock

“Pratice makes perfect” er der et gammelt ordsprog, der siger. Og det er heller ikke helt forkert, når det kommer til orgasmer. Det er nemlig langt fra de fleste kvinder, der har nemt ved at opnå orgasme - både alene og sammen med en partner. Derfor har vi sat os for at undersøge, hvordan man nemmere kan opnå en klitorisorgasme, der kan gøre ens sexliv endnu bedre. Vi kan afsløre, at sexlegetøj (sponsoreret link) kan være en god hjælper.

Udforsk området

Det allerbedste råd, der kan gives er, at man simpelthen må prøve sig frem til, hvad der fungerer bedst for en. Nogle kvinder skal give sig rigtig god tid til at mærke efter, hvad der føles bedst, hvorimod andre hellere vil have det overstået hurtigt og nemt, så de kan komme videre i teksten. Hvad der er den rette løsning for dig kan vi ikke sige, men en ting er dog sikkert. Du skal tage dig tid til at finde ud af, hvad det er der virker absolut bedst for dig.

For nogle kan det være en stor hjælp at tage fat i et spejl, der kan vise dig, hvor det præcis er, du stimulerer dig selv. Når først du har set det, er det meget nemmere at finde frem til det helt rigtige sted, næste gang du skal trille ærten.

Brug sexlegetøj

Nogle kvinder synes det er mere end rigeligt, når det er fingrene eller eksempelvis tungen og munden på deres partner, der er med til at stimulere dem. Andre har derimod brug for lidt ekstra hjælp i form af frække hjælpemidler. Mange kvinder har glæde af en klitorisvibrator, der kan sætte fut i klitorisstimuleringen takket være pulserende vibrationer. For de fleste gælder det, at de vibrerende mønstre kan sende dem i den reneste ekstase inden for ganske kort tid.

Vær i den rette stemning

En klitorisorgasme kan ikke fremtvinges. Det er utroligt vigtigt, at man er i det helt rigtige mindset, så man er klar til at modtage den pirrende stimulering, der skal til for at få en klitorisorgasme. For at komme i den helt rigtige stemning kan man med fordel bruge sexlegetøj. Hos danske Sinful kan man lige nu vælge mellem en lang række ekstra populære produkter, hvor man kan få sine tre favoritter for kun 400,- uanset førpris. Se det store udvalg lige her (sponsoreret link).

Sponsoreret indhold