Det frække1. juli 2022

Håndfast sexguide: Sådan giver du hende finger

Du kan gøre erotiske underværker med disse fingernemme tips
Advarsel: Du får fedtede fingre og en kæreste, der vil tigge om mere.
Advarsel: Du får fedtede fingre og en kæreste, der vil tigge om mere.
 FOTO: Colourbox.com

Manuel stimulation af kønsorganerne bliver alt for ofte overset, fordi oralsex og penetration fylder så meget.

Det er synd og skam, mener den danske sexolog og orgasmeekspert Katrine Berling.

Her giver hun SE og HØR, og dermed dig, sine allerbedste tips og tricks til, hvordan du kan give kvinder finger.

Advarsel: Du vil få fedtede fingre og en kvinde, som vil tigge om mere.

Her får du dit livs bedste håndjobs

Unik

Katrine Berling påpeger, at alle kvinder er forskellige, og at de derfor har forskellige præferencer – så din bedste guide til, hvordan du bedst kan give en kvinde finger, det er altid den kvinde, du er sammen med:

– Hvis hun ikke kan fortælle dig, hvordan du skal gøre, så prøv jer frem, mens du spørger; "hvordan føles det?", og "hvordan føles det her så?". På den måde kan I sammen gå på opdagelse i hendes skede, siger Berling.

Det skal du vide om kvinders lyst og orgasmer

Forspil

Ikke desto mindre tør Berling godt komme med nogle specifikke råd:

– De fleste kvinder har brug for forspil, inden de ønsker en finger indenfor, så masser af kys, berøringer på hele kroppen og stimulation af klitoris inden. Det er også vigtigt, at kvinden er afslappet i sin skede, hun skal altså ikke spænde op. Og så skal det være vådt, så husk endelig glidecremen, og vær ikke nærig med den.

Berling fortæller endvidere:

– At penetrere en kvinde – om det er med en dildo, en finger eller en penis – skal føles blødt og inviterende. Hvis det ikke gør det, så er det, fordi der mangler opvarmning, afslapning eller glidecreme. Pres ikke på, men få hende til at slappe mere af, og før så den langsomt ind.

En finger

Start langsomt i skedeåbningen, du kan eventuelt lave cirkelbevægelser her, så du kan mærke, at hun åbner sig. Bevæg dig så langsomt indad. Intet skal føles som modstand. Brug hellere mere tid på at komme ind end at gå for hurtigt.

Når du så er inde, kan du stimulere frem og tilbage, alt efter hvad hun gerne vil have. Lyt til hendes vejrtrækning og lyde, har hun det godt. Men mærk også efter inde i hendes krop, spænder hun op? Gør hun det, så er der måske noget, du skal gøre anderledes. Så spørg.

Du kan bruge hendes vejrtrækning og lyde som din guide, trækker hun vejret langsomt, så skal du måske stimulere lidt langsomme. Hvis hun trækker vejret hurtigere, kan du nok godt gå hurtigere frem.

Husk at spørge hende, hvis der er noget, du er i tvivl om.

En finger sammen med klitoris

Da de fleste kvinder får klitorisorgasme igennem stimulation af klitorishovedet, så skal du bruge hendes klitorishoved samtidig med din finger i skeden, hvis det er den form for orgasme, I ønsker, forklarer Berling.

Du kan slikke klitoris, samtidig med at du har en eller to fingre inde i hendes skede. Her kan du så vælge, om du vil bevæge fingrene frem og tilbage, som du ville gøre, hvis det var en penis. Eller du kan inddrage hendes G-punkt, som er et rillet område, der sidder cirka fem centimeter indenfor i skeden, ud mod venusbjerget.

Tag testen: Så kraftige er dine orgasmer

Hvis det er det punkt, du vil stimulere, så skal du presse dine fingre op mod punktet, mens du lader dem gnide frem og tilbage over hele området. Det kan gøres med mere eller mindre pres, alt efter hvad kvinden ønsker og alt efter, hvor ophidset hun er.

Feminister får oftere fingeren – også i numsen

Du kan også vælge at have en eller to finger inde i hende, mens din håndflade presser ned ovenpå hendes klitoris. På den måde kan du stimulere både skede og klitoris med samme hånd.

Penisring giver sikker erektion

En finger på hendes G-punkt

Men du behøver ikke at have hendes klitoris med, du kan også blot stimulere hende G-punkt med dine fingre, emner Berling. Det er forskelligt fra kvinde til, hvordan de gerne vil stimuleres her. Det er også forskelligt fra kvinde til kvinde, hvor meget nydelse hun oplever herfra.

Nogle har vækket deres G-punkt og kan modtage masser af nydelse her, andre skal først vække det til live for de få nydelse herfra.

Hvis du kører dine fingre frem og tilbage i hende, så pres dem opad mod hendes mave, så du hele tiden har mest kontakt med G-punktet.

Du kan også lade dine fingre glide over G-punktet, og der, hvor du mærker den rillede overflade, stopper du og presser lidt op mod hendes mave. Det er det, man kalder for halen af G-punktet, det er her, de fleste får nydelse fra.

Du skal lave nogle små pulserende pres opad med dine to fingre, leg med tempo og tryk alt efter, hvad hun kan lide. Nogle kvinder kan få orgasme, endda en sprøjteorgasme, af denne behandling.

Sponsoreret indhold