Det frække 11. juni 2018

Er det her opskriften på G-punkts orgasmer?

Sådan rammer du spot på nydelse
Foto: All Over

Du har sikkert for længst stiftet bekendtskab med klitorisorgasmen, men har du nogensinde prøvet af få den storslåede og eftertragtede G-punkts orgasme? Alle kvinder har et G-punkt, men det kræver en lille smule træning og teknisk snilde at mestre det sagnomspundne klimaks.

Her får du, i samarbejde med Sinful.dk (sponsoreret link), opskriften på, hvordan du rammer plet på dit indre, orgasmiske nydelses-punkt.

Find dit sweet spot

G-punktet er en lille erogen zone, som sidder på “væggen” i din skede ud mod maven. G-punktets størrelse og placering kan variere fra kvinde til kvinde, men sidder som regel cirka 4-6 centimeter inde i vagina. Hos nogle føles det som en glat forhøjning på størrelse med en ært, hos andre som en ru knold på størrelse med en valnød. Før du kan gå målrettet ind i jagten på orgasmernes hellige gral, er du nødt til at have fuldkommen tjek på, hvor dit eget “sweet spot” sidder - og hvordan det føles. Sæt tid af til at udforske og gå på opdagelse på din egen krop uden at blive forstyrret. Læg dig på ryggen med bøjede ben og put noget glidecreme på fingrene. Stik langemanden og ringfinger ind i din skede, og lad dem vandre rundt indtil de støder på en lille “knop”. Du finder ud af, om du har ramt plet ved at lave gentagne “kom-her” bevægelser med fingrene ud mod navlen.

Hav sex “doggy style”

Hvis du har en (sex)partner, så bed ham om at tage dig bagfra. Doggy style skulle nemlig være den bedste stilling at knalde i, hvis man vil have en G-punkts orgasme. Stil dig på alle fire, svaj i ryggen og strut med numsen. I får den helt rette vinkel, hvis han samtidigt tager fat om dine hofter og løfter en lille bitte smule, når han støder.

Brug en pude

Læg en pude under din numse og lænd, når du og din partner har sex i missionærstilling, og opnå samme dybe, vinkelrette stimulering af dit spot.

Rid ham

Du har jo allerede udforsket dit G-punkt på egen hånd, så den eneste, der virkelig ved, hvad der fungerer og føles godt, er dig. Tag kontrollen over din egen nydelse (og over hastighed og dybe), og rid ham indtil du når klimaks.

Eksperimentér med legetøj
Få dobbelt op på orgasmisk intensitet (både den indvendige og udvendige af slagsen), og brug en vibrerende dildo (sponsoreret link) til at stimulere både G-punkt og klitoris målrettet og effektivt med, når du har solo-sex.

Psst! En vibrerende dildo er selvfølgelig også yderst velegnet til ekstra frækt forspil, hvor du lader din partner styre slagets gang. Bed ham om at bruge den andre steder på din krop også - eksempelvis dit venusbjerg eller dine brystvorter. 

Nyd nuet

Hvis du bliver FOR fokuseret på at opnå en G-punkts orgasme, risikerer du faktisk at forpasse chancen. Slip kontrollen og drop orgasmen-jagten for en stund. Jo mere du slapper af, nyder nuet, intimiteten og kærtegnene, desto mere modtagelig bliver din krop overfor stimulation.

Sponsoreret indhold