Feminister får oftere fingeren - også i numsen

Feminister har angiveligt et mere varieret sexliv. De får fx mere finger...

Feminister har angiveligt et mere varieret sexliv. De får fx mere finger...

FOTO: MEGA

Feminister dyrker hverken mere eller mindre sex end andre kvinder. Tilgengæld onanerer de oftere og får hyppigere en finger i numsen under sex.

Det er i hvert fald nogle af konklusionerne på et spritnyt studie med cirka 1000 repræsentativt udvalgte canadiske kvinder.

Kom i god tid: Køb årets frække julekalender allerede nu

Kvinderne blev spurgt, om de er feminister, ligesom de fortalte om deres adfærd under seneste sexakter.

Således oplyste deltagerne, om de gav eller modtog oralsex, kyssede, krammede, fik eller gav massage, dyrkede penis i numsesex, fik en finger i numsen etc.

Og mange sindrige beregninger senere når forfatteren bag undersøgelsen, Tina Fetner, frem til disse resultater:

Kvinder, der betegner sig selv som feminister, dyrker ligeså ofte penis-i- skede-sex (det vi andre kalder penestrationssex eller samleje) som ikke-feminister.

Det får forskeren til at konkludere, at feminister IKKE er uattraktive, snerpede eller aseksuelle, som anti-feminstiske myter ellers hævder.

Uanset om du er feminist eller ej: Få flere orgasmer med en klitoris stimulator 

Ikke nok med det, for studiets andre resultater peger på, at feminister har en mere varieret sexmenu. 

De onanerer oftere end ikke-feminister, ligesom de ogå melder om mere manuel klitoris-stimulation under sex.

Det skyldes, ifølge Fetner, at feministisk aktivisme har fokus på kvindelig nydelse og selvudforskning, klitorisstimulation og såkaldt cliteracy (viden om klitoris). Disse kvinder sætter altså egen nydelse og seksualitet højt på agendaen.

Samme forklaringer ligger bag feministernes større hang til få oralsex og bryststimulation, samt flere kys og kærtegn og massage.

At de feministiske kvinder oftere har fået en finger i røven under sex - men ikke dyrket mere decideret analsex - har Fetner lidt sværere ved at forklare. Hun prøver dog med denne: Feminister tør prøve tabuiseret sex.

Alt i alt peger studiet på, at feminister har mere varieret sex - fordi de (og deres partnere) - har fokus på kvindens nydelse.

Undersøgelsen er blot den seneste i en lang række (fx her og her), hvor sexforskere hævder, at klassiske kønsroller og det 'heteronormative' pentrationssamleje er skyld kvinders manglende lyst og færre orgasmer. 

Nysgerrig på numselege? Prøv Baseks Booty Buttplug træningssæt

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close