Det frække26. september 2022

Carsten kiksede kvindes kinky voldtægtsfantasi

Chokforfatteren Carsten Graff lavede aftale med Anna om at kidnappe og voldtage hende. Det gik ikke som planlagt...
Carsten hjælper kvinder med at udleve fantasier. Det går ikke altid som planlagt.
Carsten hjælper kvinder med at udleve fantasier. Det går ikke altid som planlagt.
 Foto: carstengraff.com

Der er langt fra fantasi til virkelighed.

Det gælder i høj grad, når det handler om sexfantasier, som den tabufilosof, chok-forfatter og håndfast sexterapeut Carsten Graff forsøgte at hjælpe en klient med at udleve.

I en længere humoristisk beretning deler Graff sin både lærerige og lattervækkende oplevelse med 36-årige Anna.

Her er piskene til jeres kinky lege

Lovende start

Det begynder ellers lovende for Graff, der kalder sig selv for en hand ons sexterapeut, der hjælper kvinder med at øge deres seksuelle bevidsthed, overvinde traumer og udforsker seksualiteten.

Som en mand, der er dominerende seksuelt, har Graff således før hjulpet submissive vinder med at udlevede forskellige fantasier i den boldbade.

Britiske Anna havde skrevet en mail, hvor hun redegjorde sine for tanker og lyster. Derfor mødtes de hos hende og talte længe og detaljeret om alle sider af Annas kidnapningsvoldtægt.

Ikke i virkeligheden

Carsten beroligede Anna med at fortælle, at mange kvinder har voldtægtsfantasier, og at de IKKE har lyst til at opleve det i virkeligheden:

‘I de fleste tilfælde er en voldtægtsfantasi bare et tegn på, at kvinder tænder på ideen om at hun er uimodståelig. Hun fantaserer om at møde en mand, der ikke kan styre sine lyster, siger Carsten til Anna.

Samtidig advarer han også Anna om, at hun kan blive skuffet, når den udleves, og at hun foretrækker fantasien.

Fem ting du bør vide om dine frække fantasier

Kort fortalt var det planen, at Carsten skulle liste ind ad Anna altandør på anden sal iført elefanthue. Der skulle han så overfalde den sovende og lingeri- og stilletklædte(!) klædte Anna, give hende mundbind og håndjern på og derpå bære hende ned ad bagtrappen ud i bilens bagagerum og så hen til lejet hus, hvor selve den iscenesatte 'voldtægt' skulle finde sted.

Planlægger

De aftalte en nat, og så gik Carsten i gang med planlægge i 14 dage.

'Som dominant skal man både være omsorgsfuld og empatisk og pålidelig og kreativ planlægger. Før jeg møder en submissiv kvinder til sex, har jeg nogle gange brugt uger på at forberede alle aspekter til et møde, der måske kun varer et par timer. Nøje planlæggelse kan føre til udsøgte seksuelle oplevelser, men også uendelige skuffelser, skriver Graff.

Han regner sig frem til, at hele sceancen vil tage 2 timer og 47 minutter.

Og så er vi fremme ved den store aften og højdepunktet, der viser sig at være lidt af et antiklimaks.

Carsten klatrer ind ad altandøren og finder soveværelset, hvor Anna ligger - med det ene ben i gips. Anna havde været så opsat på at gennemføre, at hun ikke havde fortalt Graff som en ulykke og sit brækkede ben.

Legetøjsboksen med alt til BDSM

Carsten stivnede - og ikke hvor han burde. Han måtte improvisere, intet kunne gennemføres som planlagt; i stedet for at blive slynget over skulderen og bæres ned ad bagtrappen, måtte Anna støttes humpende ned ad fortrappen, der var ikke plads i bagagerummet til det stive ben, etc.

Mange unge dyrker denne farlige sexleg

Efter megen møje og besvær er Anna så endelig bundet og gagget i det udlejede hus. Nu skal til udmattede og kampsvedende Graff så gå til stålet.

Og det, der så sker, er det eneste, der ikke må ske i den situation. Det har vi lovet Carsten ikke at afsløre, så du må selv læse historien til ende her. Men lad os bare sige, at det er Anna, der får de sidste hårde, men velvalgte ord...

Samtykke

SE og HØR tog fat i Graff, der er på vej til Brasilien med sin samtykkende slavinde. Han fortæller, at han har holdt 3000 foredrag og ofte taler om sex som terapi, og på den måde fået klienter. Men hvad skete der med Anna?

- Vi lavede en ny og vellykket session senere. Vi taler ikke så meget sammen mere. Siden er jeg begyndt at bruge en samtykke-kontrakt, som begge parter underskriver. Den specificerer, at vi begge er enige om, hvad der skal foregå.

Manden, der pisker kvinder til orgasme, inviterer til kinky sexfestival

- Jeg tilbyder også, at en klient kan tale med en af mine elskere og på den måde få en forståelse af min seksuelle natur.

Carsten har dog denne advarsel til nysgerrige submissive kvinder, der drømmer om en iscenesat voldtægt:

- Som submissiv bør man aldrig gøre den slags med en, man ikke kender eller ikke har fælles venner med. Mange dominante har skyggesider, som kan komme i spil, når de har sex og mange har hverken kontrol eller kendskab til deres skyggesider, siger Graff, der før har optrådt på disse sider med en historie om, hvordan han forsøgte at få corona på en helt særlig måde:

Sponsoreret indhold