Det frække20. april 2019

Sådan introducerer du BDSM og bondage for din partner

At binde, smække, tirre og pirre ens partner til ekstase kan give jer det vildeste sus inde i dobbeltsengen. Her får du en guide til, hvordan du kan introducere din partner for BDSM og bondage.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bdsm_0.jpg
 Foto: Shutterstock

BDSM står for (B) bondage, (D) dominans, (S) submission og (M) masochisme. De forskellige bogstaver kan så sættes sammen i forskellige varianter, der alle repræsenterer forskellige dele af BDSM verdenen. Det kan være BD (bondage og dominans), DS (dominans og submission/underkastelse) eller SM (Sadisme og masochisme).

Find det frækkeste BDSM udstyr fra Obaie her (sponsoreret link)

De fleste kender nok til bondage, der går ud på, hvordan man kan binde hinanden på flere forskellige måder og dermed fiksere hinanden. På den måde mister den person, der er fikseret, en stor del af kontrollen, og den anden part kan derefter gøre, hvad han eller hun ønsker.

Sådan kommer I igang

Inden I giver jer i kast med det helt store arsenal af bondageudstyr, er det en rigtig god idé, at I tager en snak om, hvad det er, du godt kunne tænke dig at prøve sammen med din partner. Luft dine idéer om, hvad det er for en type bondage eller BDSM, du synes, I skal prøve sammen, og hvorfor du godt kunne tænke dig at prøve det.

Når først I har taget snakken sammen om, hvad det er, I har lyst til at prøve af, kan du begynde at introducere nogle forskellige remedier, der kan hjælpe jer med at komme godt i gang. For mange er det nok at starte helt blødt ud med måske bare et sæt håndjern og et blindfold. For andre skal der tages lidt skrappere midler i brug.

Hvis du bestiller et Obaie Bondage Play Kit (sponsoreret link), har du det mest nødvendige for at kunne få godt gang i de grænseoverskridende BDSM lege.

Husk et safe word

Inden I giver jer i kast med de pirrende lege, er det vigtigt, at I finder et safe word, som I kan bruge, hvis den ene af jer synes, at legen går over gevind.

Når man dyrker BDSM er det nemlig ikke godt at bruge ord som “nej” eller “stop”, da det for mange er en del af legen. Derfor bør I vælge et ord, som slet ikke relaterer sig til jeres frække leg. På den måde ved modparten altid, hvis man virkelig gerne vil have, at legen skal stoppes med det samme.

Prøv jer frem

Det bedste råd til, hvordan du får introduceret bondage og BDSM til din partner er, at I simpelthen lige så langsomt prøver jer frem. Lad være med at give jer i kast med alt for mange forskellige ting på én gang, men introducer hellere de forskellige ting lige så langsomt, sådan at du er sikker på, at I begge to er med på legen hele vejen igennem.

Sponsoreret indhold