Det frække1. marts 2021

Dansk forfatter deltog i orgie for at få corona

Carsten Graff har rejst Jorden rundt på jagt efter coronasmitte i et år - i Brasilien gik han i swingerklub
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/155325603_10224811204922743_5565878121387475938_o.jpg
 Foto: Carsten Graff.

Carsten Graff er forfatter til 25 bøger, har været sexsurrogat og sugar daddy - og så kalder han sig selv tabu-filosof.

Spar 40 procent på sexlegetøj her

Og man må sige, at hans seneste projekt passer godt til det begreb: Graff har i snart et år rejst Jorden rundt for at blive smittet med corona.

Det fortæller han om i en lang opdatering på facebook med titlen 'Endelig blev jeg smittet.'

Frygt

I Sverige, Engand, Spanien og til sidst Brasilien har han gjort alt, hvad han kunne for at få coronavirus i sig. Fordi han ikke vil leve i frygt for at få den:

- Jeg prøver altid at lade mit immunforsvar ordne tingene, inden jeg bruger medicin. Der er talrige eksempler på, at vacciner er rullet ud i panik, og så vidt jeg kan se, er det altid endt med, at kuren blev værre end sygdommen, påstår forfatteren.

De fleste sundhedsekperter og virologer er ikke enige med Carsten Graff. Men man er vel ikke tabu-filosof for ingenting.

Orgie

For at få virus i sig besøgte Graff swingerklubben Inoff og deltog i et orgie med 50:

https://imgix.seoghoer.dk/155202435_1392788647750518_9060620610622159248_n.jpg

Han skriver: 'Fra første dag i Brasilien spiste jeg på gadekøkkener og sørgede naturligvis for at spise med fingrene. Ud over dette hang jeg ud med de fattigste og krammede og kyssede alle der ville. For at opbygge et sundt smittenetværk gik jeg også på en hel del dates. Selv om jeg ikke tænder på gruppesex med tilfældige mennesker tog jeg tilmed til et gang-bang for 50 mennesker i en swingerklub. Det blev en ualmindelig livlig aften og da klubben lukkede, var jeg ret sikker på at alle havde delt kropsvæsker med hinanden – både direkte og indirekte.'

Sex

Til Se og HØR siger Graff, at uforpligtende sex uden en eller anden form for følelser slet ikke er ham:

- Jeg tænder faktisk ikke på ren fysisk sex, men det er jo et godt miljø at finde smitte i...

Sexet undertøj glæder både ham og hende

Har du haft sex med andre på coronajagten?

- Det kan indimellem blive nødvendigt. Man kommer jo ikke sovende til corona, siger Graff med et skævt smil, som du måske kan genkende fra et DR2-program om åbne forhold, 'Carsten, konen – og deres kærester.'

Hvad tror du folk tænker om dig og dit projekt?

- Jeg tror, der er et par hundrede kommentarer på det opslag. Der kan du se, at der er mange holdninger til det projekt. Jeg håber da efterhånden, at danskerne kan se, hvor absurd det bliver at der skal bruges så mange hundrede milliarder på en virus. Planeten er jo desværre stadig i en corona-psykose, siger forfatteren.

En Fleshlight siger aldrig nej

58-årige Graff blev ikke smittet i swingerklubben. Men efter et længere ophold på et lukushotel kunne han for nylig juble: Endelig smittet!

Karantæne

Er du i karantæne nu?

- Det kan man vel godt kalde det. Jeg lever jo i Covid-tryghed, men jeg tror desværre ikke, jeg har virus mere. Jeg ved heller ikke, hvilken mutation jeg har. Det kommer jeg aldrig til at bruge min energi på at studere.

- Jeg har heller ikke vidst, hvilke influenzaer jeg har haft. Vi kunne spare hundrede milliarder og bare gøre som med influenza. Dem, som er bange eller ikke føler sig stærke, kan blive vaccineret, og resten kan tage et par dage på langs, lyder det kækt fra tabu-filosoffen.

[node:aller-poll]

Sponsoreret indhold