Det frække2. august 2022

Manden, der pisker kvinder til orgasme, inviterer til kinky sexfestival

Dan Lei swinger pisken over arrangementet Kink Convention
Dan swinger pisken.
Dan swinger pisken.
 Foto: sadistenstoolbox.dk

Du har hørt om sort humor. Men næppe om kinky BDSM-humor. Det kan du så nu, hvor berømte engelske BDSM-udøver og foredragsholder John Pendal optræder med sit standup-show på Kink Convention 2022 i Skive.

Her er udstyret til dine kinky lege

Bag arrangementet, der kører 26-28. august, står piskemesteren Dan Lei.

Pendal viser således, at sort sex og humor kan kombineres, hvilket man ellers ikke oplever ofte i BDSM-universets gravalvorlige blanding af kæder, dominans, underkastelse og smæk.

I denne lille videoklip får du eksempel på Pendals humor.

Pendal står også bag flere workshops og foredrag ud af de mere end 40 på sensommerens Kink Convention, blandt andet om smerte og nydelse, om at finde lykken i blå mærker, og om BDSM uden dyrt udstyr.

Håndlavede piske

Manden bag festlighederne er Dai Lei, der til daglig lever af at sælge egne håndlavede piske på sadistenstoolbox.dk.

Lei vil på Kink Convention demonstrere sine evne til at give kvinde orgasme alene ved at piske hende med såkaldt flogger, der har brede snerter. Han fortæller SE og HØR om årets særlige tema:

- I år har vi mere fokus på det at være underkastet. Der er flere foredrag om workshops om det at være underkastet, og der har vi været så heldig at Kinky Sam fra Holland til at holde tre workshops, hvor fokus er på den underkastede. Der er flere af de danske undervisere, der også laver workshops i samme retning, siger 50-årige Lei.

Dan er en mester med en pisk.
Dan er en mester med en pisk.

Her er det frække latextøj

Twerk

Superpiskeren Lei, der også står bag klubben Kinkclub, hvor festlighederne finder sted, er også glad for et lidt anderledes indslag, som umiddelbart lyder lidt malplaceret på en fest for sort sex: Undervisning i twerk:

- Twerk har vi med af flere grunde, lidt som noget underholdning og lidt som noget dominans: Toppen sender sin bund til twerk-undervisning og forlanger, at bunden senere laver et lille show, siger Lei, der eller rejser verden rundt med sine piske og piske-talenter.

Det koster 1199 kroner at deltage i de tre dage, Kink Convention varer.

Få nyt liv i soveværelset med overraskende sexmøbler

Sponsoreret indhold