Det frække11. september 2021

Desperat mand: Orker ikke min kones kinky sex

Ville du også klage din nød, hvis din partner altid vil knalde på denne måde..?
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ipurestockxthree351816_1.jpg
 FOTO: MEGA

Lidt smæk her, lidt kvælesex der er vel til at leve med.

Men når de kinky sexlege kræves udført på daglig basis, kan det blive for meget for en helt almindelig mand med såkaldt vaniljeseksualitet.

Sådan er det for en fyr, der er midt i 30'erne og som klager sin nød på debatforummet reddit.com.

Ofte sex

Han og kone har været sammen i ti år. De dyrker sex en til to gange om dagen, men det er altså ikke det, som er hans problem.

Manden orker ikke længere at være dominerende i sengen:

'Jeg er træt af, at jeg altid skal være hård. Det er typisk hende, der tager intiativ til sex, og det er underforstået, at når hun beder om sex, vil hun have det hårdt og brutalt,' skriver manden, der dog godt kan få lov til at dyrke blid vaniljesex, når han selv tager initiativ legene.

Vanilje er sex, som ikke involverer BDSM, som er det, der tænder konen.

For meget

Hun er gladest, når han med sine to meter og 136 kilo bruger alle sine kræfter på at holde hende nede og kaste hende rundt.

'Det kan føles som en tung pligt at gøre det for hendes nydelse hele tiden,' klager manden, der oplever, at konens sexkrav er taget til i et tsunamilignende omfang:

Nu vil hun også prøve bondage.

'Men jeg er så træt af hård sex, og jeg mærkede noget indeni mig gå i stykker, da hun bragte emnet på banen. Jeg er træt af at give hende lussinger, kaste hende rundt i sengen, kvæle hende og holde hende nede, og nu skal jeg også til at binde hende?!' Det er alt sammen for hendes skyld.'

Missionæren og omsorgsfuld sex er mere hans stil, mens hun nu også tænder på rollespil med voldtægtslege.

Så den store mand er led og ked af, at det hele tiden skal være hårdere og hurtigere, og han føler sig hjælpeløs og får ondt i maven, når konen tager initiativ til sine kinky sexlege:

'Sommetider bliver jeg virkelig ked af det. Det er så svært at tale om, fordi jeg ikke vil skuffe hende.'

Nysgerrig på numselege? Her fejrer man Anal August

Men ifølge redditbrugerne er det netop, hvad han gøre:

En kvinde, der selv er til hård sex, ønsker, at hendes kæreste er tryg nok til turde bede at sætte tempoet ned. Der skal være plads til begge dele i forholdet.

Ifølge brugerne er ærlig og direkte kommunikation, hvor man ikke skammer hinandens lyster ud, vejen frem: Han bør fortælle konen om sine følelser og behov.

Brugerne i enige om, at han ikke skal tilsidesætte sine egne behov på hendes bekostning hele tiden. For hvis han ikke gør det, vil afstanden og vreden vokse.

Flere brugere er inde på, at han istedet for at kritisere hendes lyst til kinky sex, tager initiativ til romantisk sex, så det automatisk vil fylde mere på bekostning af de hårde udskejelser.

[node:aller-poll]

Sponsoreret indhold