Det frække25. maj 2021

Her betaler mænd for at blive ydmyget på pengepungen

Mistress Marley er ekspert i såkaldt findom
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/2021-05-12_10-27-41_0.png
 FOTO: Instagram.com/chocolatedommebackup/

Seksualiteten er forunderlig. Vi har alle små og store ting, der får det til at kilde lidt ekstra. Og det, der får din nabo til at eksplodere, lader dig iskold.

Er du lidt kinky? Find fetish legetøj her

Et kink, som har fået en del opmærksomhed de seneste år er findom, der står Financial Domination.

Det er typisk en kvindelig domina, som tager jeg godt betalt af sin pay pig, der nyder at overlade den økonomiske styring til sexarbejderen.

Pengepungen

27-årige Mistress Marley fra New York er en financial dominatrix. Hun tjener kassen på at ydmyge mænd på pengepungen.

Nogle sender hende uopfordret pengegaver, mens andre tænder på at give Mistress Marley dyre tasker og designertøj. Atter andre betaler hendes regninger eller lader hende styre deres betalingskort.

Det er dog ikke kun decideret findom, Marley gør sig i. Udover at undervise i BDSM og misbruge både mænd og kvinder IRL har hun herunder coronapandemien især tilbudt sine ydelser på nettet:

- Mine klienter elsker at blive verbalt ydmyget under mine online sessions. Det kan for eksempel være: 'Du er kæmpe taber, der aldrig vil få lov til at se mig i virkeligheden eller tale med mig.'

Her viser Mistress Marley, hvordan hun pisker en kvindelig slave:

Find det mest populære sexlegetøj her

Muligheder

At Miss Marley er sort, giver hende også særlige muligheder som domina. Fx skrev en potentiel slave til hende på insta:

'Hej Mistress - jeg underskylder for min race og har send dig noget på Google Pay. Vil du ikke nok overveje at tage mig ind som din fin sub.'

En anden hvid mand sendte denne besked:

Afpresning

Marley fortæller om en af de mere bizarre forespørgsler, hun har fået: Afpresning.

- Det er noget af det mest ydmygende, fordi det indebærer, at man deler den submissives personlige oplysninger med andre. Det er ikke noget, jeg er helt tryg ved endnu, men hvis jeg finder den rette klient, kan det være, at jeg vil prøve - med samtykke selvfølgelig.

- Personen sender så foto-id, sin adresse og ydmygende fotos, som vedkommende vil have, jeg skal dele mine sociale medier. Det er et kæmpe kick for dem, fordi de risikerer at blive blottet totalt.

Den smukke sexarbejder begiver sig dog også af med mere traditionel BDSM:

I 2019 tog hun en af sine slaver med til en genforeningsfest på sit gamle universitet. Manden, der havde bestilt en session, fulgte med i halsbånd og nød den ydmygende behandling i det offentlige rum:

Sponsoreret indhold