Det frække2. januar 2021

Fem ting du bør vide om dine frække fantasier

Fantaserer du om ting, du synes er sære?
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ipurestockxfour091747.jpg
 FOTO: MEGA

Du er gået i seng for at sove, men før du kommer så langt, begynder en stille liderlighed at sitre, og du følger trop ved onanere og fantasere om noget frækt.

Tryllestaven Magic Wand fra sinful.dk sikrer dig orgasme - hver gang

Det kan være din søde kæreste eller din flotte flirt, der optræder i din fantasi, men pludselig dukker din gamle lærer op eller din nuværende chef eller den svedige ostehandler eller din veninde.

Personer, som du vist ikke tænder på, og som gør ting, du vist nok heller ikke tænder på.

Bortset fra i fantasien, hvor virker de stimulerende.

Sexfantasi

I onani-situationen kan du godt se bort fra de mærkelige sider af din sexfantasi, men bagefter føler du dig en smule beskidt. Du er både forvirret og skamfuld.

Hvad sker der egentlig med fantasierne, og kan man ændre dem?

Det gør den berømmede sexforsker Justin Lehmiller rede for her, hvor han lister fem ting, du bør vide om sexfantasier.

Tabu

Det forbudte og det ukendte er ofte mere pirrende end velkendte. Det er derfor, den fremmede brandmand sætter mere ild i dine fantasier end din kæreste.

Sexterapeuten Jack Morin satte det på formel i 1996: Attraction + obstacles = excitement: Tiltrækning + forhindringer = Ophidselse.

Og det også betyder, at den lille skam, du måske føler over at fantasere om din gamle lærer, er en del af grunden til, at fantasien er ophidsende, mener sexcoachen Sari Cooper:

- En del af ophidselses-benzinen er skam. Skam kan være en ophidsende følelse, fordi fantasien kan handle om det ukendte, fordi man er nysgerrig omkring grænser.

For meget skam og skyld

Lidt skam omkring sexfantasier er altså godt. Men for meget kan være et problem. Så hvis du virkelig skammer dig over din fantasi om en veninde, en voldtægtsfantasi eller den om din gamle dansklærer, kan det være tegn på, at du har svært ved favne din egen seksualitet.

Elefant

Hvis vi skriver: Du må ikke tænke på en elefant - så tænker du på en elefant.

På samme måde kan det være svært at styre sine fantasier væk fra ting, du ikke ønsker af fantasere om,

Her er løsningen snarere at lære fra mindfulness og meditaion, mener sexterapeuten Tex Gibson: Kæmp ikke imod.

Du bør øve dig i at acceptere de tanker og billeder, der dukker op - måske endda udforske dem.

Selv om fantasien om din nære veninde/tykke tjener på den græske taverna tænder, dig, betyder det jo ikke, at du vil prøve det af i virkeligheden. Ting, der givetvis sikkert ikke er sexede i virkelighenden. kan være meget sexede i rollespil og fantasien.

DrømME

Tænk på dine fantasier som drømme. Du bliver jo heller ikke vred på dig selv over dine mærkelig drømme, og derfor bør du heller ikke blive vred på dig selv over dine fantasier.

- Vi kan ikke kontrollere det, vi drømmer, mener Sari Cooper. Det er vores fantasier, og måske vores bekymringer, angst, frygt, begær og længsler blandet sammen. Det er, hvad fantasier er.

Hvad så hvis dine fantasier inkluderer ting, der er skadelige eller ulovlige i det virkelige liv?

Accepter at nogle fantasier er bedst som netop fantasier. Lad dem blive der i din onanibank.

Udvid horisonten

Mens det er er svært for ikke at sige umuligt at fjerne fantasier, man ikke bryder sig om, kan man istedet udvide sin fantasihorisont, så der er flere at tage af, mener Cooper:

- Vi kan kalde det en sexmenu. Man kan fx få inspiration i forskellige slags porno eller erotiske novller og indarbejde dem i sin onanifansi. Det kan udvide en ellers begrænset sexmenu til en kæmpe buffet.

En buffet, som du - selv i disse coronatider - må kaste dig over uden restriktioner.

Udvid din sexmenu med anallegetøj

Følelser

Med andre ord handler det ikke så meget om at ændre sine skamfulde fantasi, som hvad vi føler omkring dem.

Meget skam omkring begær, stammer fra friktionen mellem, hvad man føler, man bør, og det man rent faktisk tænder på. Derfor burde vi du give dig lov til at tænke på hvad som helt, også det sære, når du onanerer, og nyde det, mens det står på.

Sponsoreret indhold