Suzanne Bjerrehuus

(Foto: Dan Mariegaard)

Suzanne Bjerrehuus er en dansk forfatter, foredragsholder og tidligere tv-vært ...

Jurist, forfatter, meningsdanner, foredragsholder, model, skuespiller og tidligere tv-vært. Suzanne Bjerrehuus' liv er mere farverigt end de flestes.

Hun har heller aldrig været bleg for at vise sine attributter frem. Hun tjente til jurastudierne på Københavns Universitet som model, og i 1974 fik den 26-årige lækkerbisken sin skuespildebut i stjernetegnsfilmen ”I Tyrens tegn”.

Senere blev hun jurist, TV-vært, forfatter, foredragsholder og meningsdanner, men hun har aldrig lagt skjul på sin frække fortid.

– Det var en sjov tid, sagde hun til Ekstra Bladet, da Zulu i 2012 valgte at sende fire sengekantsfilm som uartige adventsgaver.

– Vi var en helt anden generation. Det var ”love, peace and rock’n’roll’. Dengang gik folk ikke så meget op i, hvordan de så ud, og vi var ofte nøgne. Der var ingen stiletter eller skønhedsoperationer. Det var nemmere at være ung end i dag, hvor man jo knap kan dyrke sex uden at trække maven ind.

Asger - mit livs kærlighed

Da Suzanne Bjerrehuus og Asger Aamund blev gift, troede mange af hendes nærmeste, at det ville vare kort, men i 2018 kunne de fejre 30-års bryllupsdag.

”Søde, dejlige Asger er min tro følgesvend, mit livs kærlighed, det menneske, der har været bedst ved mig, og tænk, han holder ved”. Sådan skriver Suzanne i sine erindringer ”Er vinter nær...”, der handler om hendes tid som kræftpatient.

 

Suzanne Bjerrehuus
22. februar 1948
73 år
Oliver Bjerrehuus (søn)
Tidligere gift med ingeniør Ole Brøndum-Nielsen, med hvem hun har sønnen Oliver Bjerrehuus
Asger Aamund (gift 1988-)

Find din favorit kendis her:

Close