Kendte25. oktober 2019

Suzanne rørt til tårer: For Oscars skyld

For første gang i mere end et år dukkede bedstemor Bjerrehuus op til et offentligt arrangement — for at støtte sit elskede barnebarn Oscar på dansegulvet i "Vild med dans".
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/suzanne_og_oscar_bjerrehuus_hjp.jpg
 (Foto: Hanne Juul)

Det var mere end et år siden, at Suzanne Bjerrehuus sidst havde vist sig i offentligheden, da hun fredag dukkede op til "Vild med dans" for at støtte barnebarnet Oscar Bjerrehuus, 18.

— Det betyder sindssygt meget for mig at komme her i aften. Jeg har lige stået og krammet Oscar ude bagved, mens han stod i badekåbe, fortalte Suzanne kort inden showstart.

— Jeg glæder mig meget. Men jeg er dybt nervøs, og jeg håber, at han kommer videre, lød det yderligere fra farmor Suzanne, som havde taget to telefoner med til at stemme fra.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/suzanne_og_oscar_bjerrehuus_hjp5.jpg
 (Foto: Hanne Juul)

Oscar Bjerrehuus og Asta Björk, 21, er sikret to fredage mere i "Vild med dans", da der ikke er nogen, der bliver sendt hjem på fredag, når showet rykker ind i Det Kongelige Teater for at støtte "Knæk Cancer". (Foto: Hanne Juul)

Debattøren, der altså har holdt pause fra blitzlyset, er nu helt rask, men kæmper med en gammel stråleskade, fra dengang hun havde kræft.

— Det er mere det, at jeg taler dårligt. Jeg går til taleundervisning, lød det fra seje Suzanne.

Se billederne fra Suzanne Bjerrehuus' aften i galleriet herunder:

Galleri: Suzanne Bjerrehuus i Vild med dans

Sponsoreret indhold