Asger Aamund om at være papfar: Oliver var umulig

Asger Aamund, 79, flyttede for 30 år sammen med Suzanne Bjerrehuus, 71, og parret har siden været uadskillelige.

Asger Aamund, 79, flyttede for 30 år sammen med Suzanne Bjerrehuus, 71, og parret har siden været uadskillelige.

(Foto: Thomas Laursen)

Det gik voldsomt for sig, da Asger Aamund i sin tid flyttede sammen med Suzanne Bjerrehuus. Faktisk var han rasende over hendes søn Olivers opførsel i hjemmet.

Det fortæller 79-årige Aamund i podcasten "Fårking far" med Mattias Hundebøll.

Artiklen fortsætter under billedet ..

Suzanne Bjerrehuus, Oliver Bjerrehuus, Anna von Lindholm og Asger Aamund.

Sådan så Suzanne, Asger, Oliver og hans daværende kæreste Anna von Lindholm, ud til premieren på "Mission Impossible 2" i 2000. Det er Anna, der er mor til Oscar Bjerrehuus. (Foto: Aller Media)

– Han var meget fjendtligt indstillet overfor, at hans mor havde så tæt et forhold. Jeg havde nogle konflikter med moderen, fordi jeg sagde: "Jeg kan sgu ikke have alle de der lavkriminelle gangstere til at sidde rundt omkring spisebordet hver aften", fortæller Asger Aamund.

Ikke en ny far

Det er ingen hemmelighed, at Oliver Bjerrehuus var rimelig vild som ung – og han havde altså tilsyneladende ofte mærkelige bekendtskaber med hjemme. Og det var noget, Aamund havde svært ved.

– Da vi flytter sammen, tog jeg ham lige til side og sagde: "Jeg skal ikke være en ny far for dig, du har jo din egen far, som du er glad for. Men jeg håber på, at vi kan blive gode venner og have et godt forhold til hinanden", fortsætter Aamund.

Artiklen fortsætter under billedet ..

Oliver Bjerrehuus, Oscar Bjerrehuus og Asger Aamund.

Asger endte dog med at få et godt forhold til Oliver Bjerrehuus, 44. Her er de sammen med Olivers søn, Oscar, som i dag som bekendt er stjerne i "Vild med dans" på TV 2. (Foto: Niels S. Andersen)

Det tog dog længe, før papfar og stedsøn fik et godt forhold. Men det lykkedes altså til sidst.

Oliver havde dog – ifølge Asger – svært ved at vænne sig til tanken om, at Asger skulle være en fast del af deres familie, fordi han var mere vant til, at Suzannes mænd ofte blev udskiftet relativt hurtigt. Asger holdt dog ved.

Artiklen fortsætter under billedet ..

Far og søn: Oliver og Oscar Bjerrehuus.

Oliver med sønnen Oscar Bjerrehuus, 18, til "Vild med dans" i år. (Foto: Hanne Juul)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close