Kendte20. oktober 2019

Oscar Bjerrehuus: Farmor er sej

Båndene i Bjerrehuus-familien er boltet fast med ren kærlighed. Og barnebarnet Oscar ser sin bedste mindst en gang om ugen.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/oscar_og_asta_tsl.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

– Hun klarer det rigtig godt og er så sej en kvinde, lød det fra Oscar Bjerrehuus, 18, om sin 71-årige farmor Suzanne Bjerrehuus, da SE og HØR mødte ham og dansepartneren Asta Björk, 21, under sidste uges "Vild med dans".

Suzanne Bjerrehuus har været ramt af en forsnævring af luftvejene, hvilket blandt andet har medført vejrtrækningsproblemer og talebesvær.

Altsammen som skader efter strålebehandling, hun fik for over 20 år siden.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/oscar_bjerrehuus_privat_0.jpg
 (Foto: Privat)

Med lille Oscar i armene stillede Suzanne Bjerrehuus tilbage i tiden glædeligt op for fotograferne sammen med sønnen Oliver. (Foto: Privat)

– Vi har det skidegodt sammen, og vi ses ret ofte. Jeg tror, at vi besøger hinanden mindst én gang om ugen – og det har vi faktisk altid gjort, fortalte Oscar, hvis forhold til farmor Suzanne har været helt tæt, siden teenageren blev født i 2001.

Med farmand Olivers ofte vilde jetsetliv, har Suzannes rolle i Oscars opvækst været uvurderlig for den unge mand.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/oscar_og_asta_tsl4.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Boom! I sæsonens hidtil hotteste indslag sprang Oscar og Asta Björk, 21, sexappeal-skalaen. Pointskalaen fulgte dog ikke med – det unge par måtte højst ufortjent nøjes med sølle 17 dommerpoint og en tredjesidsteplads. Heldigvis gik cha-cha-chaen rent ind hos seerne. (Foto: Thomas Laursen)

Sponsoreret indhold