Sygdom tvinger Suzanne til at aflyse fødselsdagsferie med Asger

Suzanne og Asger skulle have været til Miami i forbindelse med hendes runde fødselsdag, men det bliver der ikke noget af.

Suzanne og Asger skulle have været til Miami i forbindelse med hendes runde fødselsdag, men det bliver der ikke noget af.

Foto: All Over Press

 
 
Den 69-årige tidligere model og TV-vært Suzanne Bjerrehuus fortalte tidligere på ugen, at hun lider under senvirkningerne af den kræftbehandling hun fik for mere end 20 år siden.
 
Hendes luftveje er forsnævret, og det giver hende problemer med både vejrtrækningen og med at tale.
 
 
Da lægerne i sin tid konstaterede, at hun havde kræft i den ene mandel, bortopererede de den syge mandel, men oven i det skulle Suzanne Bjerrehuus også igennem 33 smertefulde strålebehandlinger i halsregionen for at være sikker på at komme kræften til livs.
 
Og det er de mange strålebehandlinger, der nu indhenter den jurauddannede debattør og giver hende senskader i form af forsnævring af luftvejene.
 
Hun fortæller, at hun nu er i behandling 'hos kompetente læger på Rigshospitalet og Bispebjerg Hospital'.
 
Ud over problemerne med at tale og en besværet vejrtrækning har sygdommen og de behandlinger hun gennemgår også den triste konsekvens, at hun må aflyse en ferie med ægtemanden Asger Aamund.
 
De skulle i forbindelse med hendes 70 års fødselsdag den 22. februar have været på ferie i Miami, men nu må Suzanne erstatte de solbeskinnede strande og det lune vejr i Florida med februarkulde og Rigshospitalets lange gange.
 
Det skriver hun i en kommentar til sit oprindelige facebook-opslag, hvor hun takker for de mange, mange hilsener om god bedring, der er indløbet, siden hun skrev sit opslag for tre dage siden.
 
- Hvor er jeg taknemmelig og meget rørt. Tusind tak alle jer som her på Facebook har ønsket alt det bedste for mig. Jeg er ikke alene, selv om jeg har isoleret mig for tiden. Så hyggeligt at følge med i jeres opdateringer, skriver Suzanne Bjerrehuus.
 

Suzanne: - Tager en stille fødselsdag hjemme sammen med Asger 

 
- Det er noget af en rejse, jeg nu skal på sammen med Rigshospitalets halskirurger, som er specialiseret i dette område. Derfor har jeg afbestilt den rejse Asger og jeg skulle på til Miami South Beach på min fødselsdag. I stedet fejrer jeg en stille fødselsdag herhjemme under Asgers vinger, skriver Suzanne Bjerrehuus.
 
Forsnævringen af luftvejene og senskaderne har også givet hende problemer med at spise, men hun er på rette vej.
 
- Jeg røg ind i et stort vægttab, men nu har jeg fået hjælp af en diætist.  Jeg er under opfedning, så jeg bliver tyk og glad Jeg fylder mig med de lækreste, let spiselige, vildt fedende ting. Det giver energi, skriver en trods alt optimistisk Suzanne Bjerrehuus.
 
Du kan se hele hendes opslag og de mange hundrede kommentarer herunder:
 
 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close