Sisse Fisker

Foto: All Over Press

Vi nyder synet af Sisse Fisker i vores TV, når hun aften efter aften toner frem som vært på ”Aftenshowet”. Her har hun været siden programmet så dagens lys i 2006 ...

Fulde navn: Sisse Fisker

Fødselsdato: 8. august 1976

Familie: Gift med Sune Mogensen, som hun har sønnerne Samuel og Isak med

Scoringer: Jesper Christensen, Jacob Hermansen

Kendt fra: TV2 Sporten, Vild med dans og Aftenshowet

 

Vi nyder synet af Sisse Fisker i vores TV, når hun aften efter aften toner frem som vært på ”Aftenshowet”. Her har hun været siden programmet så dagens lys i 2006.

Oprindeligt kommer Sisse fra Nordjylland, og med sin jyske charme og sit store TV-talent fik hun hurtigt efter sin uddannelse på Akademiet for Kommunikation en plads på skærmen. Før hun kom i stald hos DR, var hun fast inventar på TV 2 Sporten i fem år.

Det var i øvrigt i årene på Sporten, at hendes navn – eller en variant af det – kom på alles læber, da værtskolleger mere end en gang,  live på skærmen fik stillet om til ”Fisse Sisker”.

Sisse Fisker svingede sig siden ind i alles hjerter, da hun var med i anden sæson af ”Vild med dans” i 2005. Dengang hed kæresten Jacob Hermansen, men han blev hurtigt skiftet ud med den fire år yngre arkitekt Sune Mogensen. Og han deler stadig dobbeltseng med ”Aftenshowet”-værtinden.

 

Tidslinje:

 

Find din favorit kendis her:

Close