TV-vært jubler: Sisse Fisker kan nu selv styre sin autoimmune sygdom

Sisse Fisker.

Sisse Fisker.

Foto: Aller Media

TV-vært Sisse Fisker har i en lang årrække kæmpet med smertefulde rygproblemer.

Smerterne var så store, at Sisse Fisker forrige år gennemgik en stor rygoperation på Glostrup Hospital, hvor lægerne satte flere skruer ind i hendes rygsøjle.

Nu fortæller den populære TV-vært på sin Instagram-profil, at det ikke kun er rygproblemer, hun har kæmpet med. Sisse Fisker lider nemlig også af den autoimmune sygdom Hashimotos, der er en stofskiftesygdom, hvor kroppens immunsystem fejlagtigt angriber sine egne normale celler i skjoldbruskkirtlen.

Tidligere har Sisse Fisker været i behandling på Rigshospitalet, men nu er der så godt styr på den kroniske sygdom, at hun selv kan klare behandlingen derhjemme og ved egen læge.

Det fortæller en glad og lettet Sisse Fisker på sin Instagram-profil:

- Har lige været på Riget og fået gode nyheder. De vil ikke se mig og min Hashimoto mere. Det er ikke en japansk ven men en kronisk autoimmun sygdom, som jeg nu fremadrettet selv kan styre med daglig medicinering og tjek hos egen læge. Skønt, skriver Sisse Fisker, der også kommer ind på den store rygoperation, hun gennemgik i 2016:

Vis dette opslag på Instagram

Jeg er glad Efterårsferien begynder forrygende. Har lige været på Riget og fået gode nyheder. De vil ikke se mig og min Hashimoto mere. Det er ikke en japansk ven men en kronisk autoimmun sygdom, som jeg nu fremadrettet selv kan styre med daglig medicinering og tjek hos egen læge. Skønt! Sidste år blev min ryg frikendt for flere operationer og tjek, da alle skruer og plader sidder fint og skal blive der for evigt. Jeg synes faktisk, at jeg tager mit job som bestyrelsesformand i SMILfonden ret alvorligt ved selv at gennemgå medicinering, behandlinger og operationer. Snuppede osse lige tre års fertilitetsbehandling. Plus mine børn har fire operationer på CV'et. Men nu gider jeg faktisk heller ikke flere indkaldelser fra Region H, så nu vil jeg nyde efterårsferien med familien i fulde drag. Ahhhhh. Go’ ferie til alle

Et opslag delt af sissefisker (@sissefisker) den

- Sidste år blev min ryg frikendt for flere operationer og tjek, da alle skruer og plader sidder fint og skal blive der for evigt.

- Jeg synes faktisk, at jeg tager mit job som bestyrelsesformand i SMILfonden ret alvorligt ved selv at gennemgå medicinering, behandlinger og operationer. Snuppede osse lige tre års fertilitetsbehandling. Plus mine børn har fire operationer på CV'et, skriver Sisse Fisker videre.

Det var i begyndelsen af november 2016, at Sisse Fisker lagde sig under kniven på Glostrup Hospital for at blive opereret i ryggen. På det tidspunkt havde TV-værten kæmpet med smertefulde Modic-forandringer i ryggen i fem år. 

Modic-forandringer er en betændelsestilstand i ryggen, der kan give voldsomme smerter.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close