Oliver Bjerrehuus

Nyeste artikler om Oliver Bjerrehuus

Oliver Bjerrehuus er en tidligere international anerkendt topmodel, der flere gange er blevet kåret som Danmarks lækreste mand. Privat har han kæmpet med personlige op- og nedture hele sit liv, men har med vanlig charme formået at holde sig interessant i medierne og især unge kvinders bevidsthed.

Olivers mor, Suzanne Bjerrehus, var selv en feteret model og ualmindeligt attraktiv ung kvinde, som mødte og giftede sig med erhvervsmanden, Asger Aamund, da Oliver var 12 år gammel.

Det betød, at Asger Aamund derfor modvilligt blev bonusfar til en kommende teenager.

Det blev en stribe teenageår, hvor der opstod så voldsomme gnidninger mellem erhvervsmanden og hans papsøn, at førstnævnte simpelthen valgte at få installeret et separat badeværelse til Oliver.

Fordi han ikke kunne holde ud at "dele badeværelse med Oliver og alle hans lavkriminelle venner, som han kalder det", lød det i bogen "Aamund - om enspænderen, livsværket og familien", der handlede om erhvervsmandens liv.

- Når især drengebørn begynder at få bumser, lugte, og hvad de nu ellers gør, så tror jeg faktisk, at Asger finder dem lidt ulækre, sagde Suzanne Bjerrehuus i en biografi om forholdet mellem Oliver og bonusfar.

Oliver var dog ikke mere plaget af bumser, end at han i 1997 flyttede til New York for at arbejde som model. Her fik han hurtigt arbejde for kæmpemærker som Calvin Klein, Nautica og Giorgio Armani.

Pengene var gode, stofferne og festerne i overflod og cheferne aldeles overbærende overfor de unge modeller, der ofte blev nødt til at finde på røverhistorier for at forklare, hvorfor de kom for sent til endnu et shoot. Alt i alt en vild og vovet tilværelse, der passede den rebelske Oliver ret godt.

- Jeg skulle skyde kampagner med Peter Lindberg og Calvin Klein, og begge gange sov jeg over mig, har Oliver fortalt Newspaq om sin første tid som model og uddybede:

- Jeg blev vækket af en produktionsdame, som stod og ringede på min dør, fordi jeg havde sovet halvanden time over mig, og så sagde hun, at hun fandt min lejlighed ved at gå efter lugten af "weed", sagde han til Newspaq.

Oliver måtte løbe halvnøgen ned i en bil, og da han kom frem, løj han og sagde, at hans vækkeur ikke havde ringet - også selvom der var sat hele fem vækkeure til, klukkede Oliver om tiden i det amerikanske modemekka.

I New York mødte Oliver designeren Anna von Lindholm, som han hurtigt forelskede sig i.

De to blev til et par, og i 2000 giftede de sig på Hawaii, inden Anna et år senere fødte Olivers første søn, Oscar. Forelskelsen betød, at den unge herre en overgang helt stoppede sit hektiske liv med de vilde fester til langt ud på morgenen og de mange tilbud, som følger med, når man er en verdensberømt model. Men selvom på papiret fungerede, holdt ægteskabet ikke mere end tre år.

Da de blev skilt var parret lige flyttet tilbage til København efter flere år i New York, og skilsmissen ramte også forsiden af SE og HØR, da de dengang var et af Danmarks hotteste kendispar.

- Det er selvfølgelig en omvæltning at komme hjem til Danmark. I New York holder man bare sammen. Måske fordi den er så stor og drabelig, og da vi kom her tilbage, skulle vi lige pludselig finde os selv, sagde Anne von Lindholm, der blev misundt af rigtig mange kvinder, da Oliver Bjerrehuus var meget tydeligt forelsket i hende.

Men efter skilsmissen fra Anna von Lindholm fandt Oliver tilbage i den gamle rille med fester og damer. Først var det en hed flirt med den labre stripper Jackie Navarro, der dengang kunne prale af sine 1,68 meter, 46 kilo og ikke mindst en imponerende barm størrelse 70F.

SE og HØRs læsere kunne i 2005 se på og læse om Oliver, der svømmede forelsket rundt med en topløs Jackie Navarro ud for Mallorcas kyst.

Men idyllen varede ikke længe, og måneder efter den romantiske ferie var forholdet forbi. Oliver ville ikke nærmere ind på grunden til bruddet, men rygterne havde travlt med at fortælle, hvordan Jackie havde mere end almindeligt svært ved ikke at kaste ynderne i grams.

– Selvfølgelig er jeg ked af det. Men bruddet er altså helt nyt. Vi har haft et opgør, men det er ikke helt afgjort endnu, sagde Oliver dengang, og efterlod en dør åben til sin stripperflirt. Men bruddet var altså definitivt, og året efter var der en ny dame at finde på Olivers arm: Gunnvør Dalsgaard.

Gunnvør havde Oliver mødt på en indkøbstur i Netto, der for en supermodel åbenbart også kan føre til kærlighed.

Det var nemlig netop i discountsupermarkedet på Nørrebrogade i København, at Oliver mødte den dengang 25-årige Gunnvør, der er halvt færing, og syntes, hun var dejlig. Men fra det første møde gik der lang tid, inden Oliver fik fingrene i hende.

– Jeg brugte et år på at stæse rundt efter hende, og så for et par måneder siden hoppede hun sgu i fælden, sagde Oliver i 2007.

Og fælden hoppede hun i den grad i, når nu Oliver selv valgte at bruge det ord. Hans mildt sagt stormbruste on-and-off forhold til Gunnvør er siden blevet heftigt beskrevet i SE og HØR og i diverse TV-programmer. Og Gunnvør er også mor til Olivers to døtre, Hannah og Sigga.

Sidstnævnte datter kom ufrivilligt i centrum for en husspektakelsag mellem Oliver og Gunvvør, hvor politiet blev tilkaldt. En sag, der resulterede, i at Oliver ikke måtte se Sigga i en måned.

SE og HØR beskrev dengang fejlagtigt, at Oliver var på afvænning og brugte metadon.

- Sandheden er, at jeg aldrig har taget heroin. Det er jo det, man tager metadon for. Og jeg har aldrig været på afvænning. Mine laster har altid været hash og et par streger (kokain), når jeg gik i byen, og det har jeg ikke rørt siden januar (2012, red.). Jeg holdt op fra den ene dag til den anden og fik taget urinprøver på et familieambulatorium. Og de har alle sammen været rene, forklarede Oliver til Femina og satte ord på forholdet til Gunnvør.

- Vi har begge et enormt temperament, vi skændes helt vildt, og så finder vi tilbage til vores kærlighed. Det skifter. Men hun blev enormt træt af mig og mit tjald-rygeri, og det kan jeg godt forstå, sagde han til Femina.

Men selvom Gunnvør og Oliver har været en form for par siden 2007 – så har flere pauser i forholdet betydet, at især Oliver har haft rig mulighed for at undersøge, om græsset var grønnere på den anden side af det monogame parforhold– så at sige.

Udover utallige anonyme – men uden tvivl gudesmukke - unge piger fra det københavnske natteliv blev det også til et par offentlige romancer med Kit Regina fra ”Robinson” og Danmarks måske lækreste vejrpige hidtil, Eva Nabe, der dengang arbejdede som producer på Radio100.

Især forholdet til Eva Nabe var en rodet affære og sluttede brat, da eks-kæresten Gunnvør pludselig var gravid med Olivers barn – og en hel del af dramaet blev foreviget på Kanal 4 i et portrætprogram med den meget passende titel ”Olivers Kamp”.

- Jeg har grædt, festet og været i terapi med kameraet tændt, lød det fra Oliver Bjerrehuus i en pressemeddelelse. Hans store krise indtraf, da han og kæresten Gunnvør gik fra hinanden, og han ikke måtte se sin datter.

- Mit liv er nok lidt mere ekstremt end de flestes, men på den anden side har jeg også nogle problemer som både mand og familiefar, som mange andre vil nikke genkendende til, når de ser dem på skærmen, forklarede han i forbindelse med programmet ”Olivers Kamp” på Kanal 4

På trods af – eller måske netop på grund af – alle skandalerne nyder Oliver Bjerrehuus altså stadig godt af især TV-branchens interesse.

Han blev sat i forbindelse med brug af kokain, da sagen om Rigmor Zobel rullede, kom op og slås med Gunnvør og er ikke bleg for at udtale sig kontroversielt om lige præcis hvad der passer ham – en guldgrube for tv-tilrettelæggere, der - ligesom Oliver og de fleste af os andre - synes virkeligheden er ret kedelig.

Godt på vej mod de 40 år deltog han således i ”Big Brother” som overnattende festgæst i tre uger, men alderen er i den grad begyndt at tynge kroppen, der på trods af Adonis-fremtoningen ikke ligefrem er blevet behandlet som et helligt tempel gennem karrieren.

- Jeg er blevet en gammel mand. Jeg kan kigge mig selv i spejlet og tænke: ”Hold kæft mand, tænk at der er nogen, der gider booke dig.” Der er kun resterne tilbage. Jeg er i gang med at slikke tallerkenen ren så at sige, lød det fra Oliver til B.T., da han skulle gøre status over sin position i modebranchen.

- Jeg kan godt blive deprimeret, når jeg står og kigger ud af vinduet i min lejlighed. Så tænker jeg: ’Skal jeg også stå og glo på den her udsigt, når jeg er 50?’ Det ville fandeme være trist. Sådan en falleret stjerne, der er blevet boede, i den lejlighed, han troede, var et springbræt, sagde han ærligt til B.T. som 38-årig i 2013.

Med færre modeljobs satser Oliver på TV-branchen som hans fremtid, og han medvirker derfor også i ”Danmarks Næste Topmodel” som gæstedommer i sæson 3 og er selv vært i datingprogrammet ”Det Perfekte Match”.

- Min opgave er at guide deltagerne i programmet ved bl.a. at give dem chancen for at vinde dates med hinanden, sagde Oliver Bjerrehuus om sin værtsrolle i programmet til BT.

Programmet sendes på Kanal 4 i foråret 2015, og går ud på, at ti kvinder og ti mænd sættes sammen med deres perfekte partner af eksperter på baggrund af bl.a. samtaler med familie, venner og ekskærester.

Oliver har fået hjælp med den nye opgave af sin erfarne værtskollega Pelle Hvenegaard, der i mange år har været vært for ”Dagens Mand” på TV 2.

- Pelle Hvenegaard var min coach og var helt fantastisk. Ligeså våd jeg er, ligeså tør er Pelle Hvenegaard. Men jeg er stor fan af Pelle Hvenegaard, og han gav mig fif og gode teknikker. Med hensyn til at lære manuskript havde jeg overhovedet ikke klæbehjerne, men det har jeg fået nu, sagde værtsdebutanten til Billed Bladet.

Sponsoreret indhold