Kendte 26. februar 2022

Oliver Bjerrehuus bekender: Utro mod alle kærester

Bjerrehuus har været i byen med Donald Trump, holdt hånden over kronprinsen og følt sig jaget af Britt Bendixen
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Alle dage har Oliver Bjerrehuus, 46, været kendt som en, der er særdeles glad for det modsatte køn – og som en, der ikke afholder sig fra at få fingre i så mange repræsentanter for det som muligt. Nu afslører han, at han har været alle sine kærester utro – næsten.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Martin Høien)

Oliver Bjerrehuus har altid haft svært ved at holde sig fra andre kvinder, når han var i forhold. (Foto: Martin Høien)

– Sofie er den eneste kæreste, jeg ikke har været utro endnu, fortæller han i ALLY-podcasten “Her er dit realityliv”, hvilket har givet lidt mislyd i det nye forhold.

– Det har vi også haft nogle diskussioner om at være sammen. Det er ikke fordi, jeg ikke vil, men jeg har skuffet så mange mennesker, beretter Oliver.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Dan Mariegaard)

I dag lever han monogamt med kæresten Sofie, 21. (Foto: Dan Mariegaard)

Knalder alt

Flere gange har han været i parterapi med sine skiftende kvinder.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Henrik Bjerregrav)

Tog skylden for Frederik
Da kronprins Frederik, 53, var kæreste med Oliver Bjerrehuus' papsøster, Malou Aamund, 52, gik det tilsyneladende heftigt for sig.
– Jeg løj jo og tog skideballen for Frederik. Der tog jeg skideballerne, når vi havde lavet ballade. Så sad jeg og løj og sagde, at det var mig, der havde gjort det. Jeg kan love dig for, at vi har lavet ballade, fortæller Oliver, der understreger, at så slemt var det altså heller ikke.
– Det var bare småballade. (Foto: Henrik Bjerregrav)

Her gav en terapeut ham noget at tygge på.

– Hun sagde til min kæreste: “Prøv at høre, ham der sidder ved siden af dig. Han er ikke monogamt anlagt. Han skal kneppe alt, hvad der fucking rør sig og han kæmper hver dag, han ikke gør det”. Og der sad jeg og fik tårer i øjnene og tænkte: “Fucking nailed, man”. Sådan har jeg det. Og det handler ikke om tissemand – det er også mentalt, lyder det fra modellen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Hanne Juul)

Britt ville score
Dan han var med i “Vild med Dans” kom Oliver ret tæt på Britt Bendixen, 80.
– Britt Bendixen gik efter mig. Jeg troede, hun var til damer, lyder det bramfrit fra Oliver, der også lige får udleveret Caroline Fleming, 46.
Under “Til middag Hos” skulle han sammen med de andre medvirkende hjem til tv-baronessen, da de fik at vide, at de kun kunne være der en time, fordi hun var sløj.
– Og så kom Nicklas Bendtner ind af bagdøren. For fanden Caroline, kunne du ikke bare fortælle, du skulle have lidt kølle i stedet for at lyve om, at du var syg. Det ville vi kunne forstå. Så straffede vi hende ved at lade hende vinde, for så skulle hun videre til et nyt show. Jeg kan rigtig godt lide Caroline og synes, hun er et skønt menneske, glatter Oliver lidt ud. (Foto: Hanne Juul)

Da Oliver Bjerrehuus boede i New York i sine unge dage, var selveste Donald Trump, 75, en af dem, han hang ud med i nattelivet.

– Der så jeg en dude, hvis hår var helt galt. Og så gik jeg over og satte min hue på hovedet af ham og sagde, at han kunne låne den. Og han sad med hele den østeuropæiske liga indenfor prostituerede, og det, syntes jeg, var ret sjovt.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: MEGA)

I sine unge dage hang Bjerrehuus ud med selveste ekspræsident Trump. (Foto: MEGA)

Der virkede han som et godt menneske, fordi så kunne vi jo sidde der med hinandens damer. Jeg havde nogle danske veninder, som han syntes, var sjove. Og så mødtes vi et par gange og så sad vi og drak drinks, fortæller Oliver i podcasten.

Sponsoreret indhold