Kendte24. november 2021

Trods genforening med børnene: Oliver Bjerrehuus usikker på julen

Efter halvandet års adskillelse må Oliver Bjerrehuus nu se sine børn igen - det er dog usikkert, om han må fejre jul med dem
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/oliver_0.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

21. august var en glædens dag for Oliver Bjerrehuus. Det var dagen, hvor modelflaben efter halvandet år uden kontakt med sin tre yngste børn, endelig blev genforenet med Sigga, 10, Hanna, syv, og Hugo på tre.

Det var retten, der havde afgjort, at den 45-årige model havde ret til samvær med sine og ”Forsidefrue” Gunnvør Dalsgaards tre fælles børn, og den store genforening fandt altså sted i Tivoli.

Men selv om Oliver nu har ret til samvær, er forholdet mellem ham og Gunnvør stadig yderst betændt.

Det fortalte Bjerrehuus til SE og HØR, da han dukkede op til receptionen på Elisa Lykkes samlede fantasier, som Oliver også har bidraget til, i går.

For adspurgt, om han får lov at holde jul med børnene, lød svaret:

- Det må vi se. Tit så giver bopælsforælderen samværsforælderen besked i allersidste øjeblik.

- Er det sådan jeres forholdet er?

- Det er sådan, det er. Det er derfor, vi mødes i retten hver gang, vi skal tale om det, lød det slukøret fra Oliver.

I det nye år er der premiere på anden sæson af ”Mere voksen end Bjerrehuus”, og Bjerrehuus senior røbede, at rollerne er blevet byttet om, siden vi så far og søn på skærmen sidst.

- I første sæson hang jeg med tungen ud ad vinduet, og der var virkelig smæk på mit liv. Nu har vi byttet roller. Jeg har taget et par kilo og er blevet lidt mere farfigur, fortalte eksspradebassen.

Der er kommet helt andre boller på suppen i Olivers tilværelse:

- Før vågnede jeg klokken fire om eftermiddagen, nu står jeg altså op klokken otte om morgenen efter min nattesøvn. Og så er der jo sket mange ting i Oscars liv.

Sponsoreret indhold