Reality 14. februar 2022

Oliver Bjerrehuus om Gunnvør: Vi gjorde skade på hinanden

I en ny podcast fortæller Oliver Bjerrehuus ærligt, hvor dårligt han har behandlet moderen til tre af sine børn.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg var så forelsket i hende. Jeg var så genert over for hende, så det nærmest ikke var bekvemt.

Sådan siger Oliver Bjerrehuus om forholdet til en ekskæreste, som han har børn med. Gunnvør Dalsgaard, som lige nu er aktuel i "Forsidefruer".

Oliver Bjerrehuus selv er også på skærmen i øjeblikket. Det er han i DR3-programmet "Mere voksen end Bjerrehuus". Men det er ikke det, der er emnet i nyeste afsnit af podcasten "Skilsmissen", hvor Oliver Bjerrehuus er ugens gæst.

Det er netop forholdet til Gunnvør Dalsgaard, som han godt nok aldrig blev skilt fra, da de to ikke har været gift, som modellen især fortæller om i det seneste program.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Thomas Laursen)

Oliver Bjerrehuus har været sammen on/off og har tre børn sammen. Foto: Thomas Laursen

Det har været en stormfuld relation mellem Oliver og Gunnvør, og det har ingen af de to implicerede lagt skjul på, men nu uddyber Bjerrehuus, hvad han selv har gjort for, at det gik så galt.

- Fra min side endte det i løgne, utroskab og brudte løfter, så jeg kan godt forstå, at hun blev pissesur på mig og utryg, fortæller Oliver Bjerrehuus og forklarer:

- Det var ikke noget, jeg gjorde, fordi der ikke var spænding nok i tv - det var en desperat måde at prøve at være tilstrækkelig på.

Parret har børnene Hugo, Sigga og Hanna sammen.

- Jeg kan stadig ikke få mit hoved omkring det forhold. Vi har børn, og jeg ville ikke give den tid, vi var sammen, væk for noget. Jeg er ked af, at vi har formået at gøre så meget skade på hinanden. Jeg har virkelig været en nar over for hende.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Thomas Laursen)

Dansk-færøske Gunnvør Virgarsdóttir Dalsgaard, 38, og Oliver Bjerrehuus, 45, med to af deres tre fælles børn, Sigga (tv.), Hanna (th.). I midten Olivers ældste søn, Oscar Bjerrehuus, som i dag er 20 år og med i DR-serien "Mere voksen end Bjerrehuus". Foto: Thomas Laursen

Oliver Bjerrehuus er i dag i et forhold med kæresten Sofie.

Gunnvør Dalsgaard har senest i januar fortalt SE og HØR, at hun ser en dejlig mand for tiden, og at han har mødt børnene.

Sponsoreret indhold