Oliver Bjerrehuus jubler: Ser mine børn igen

I sommer fortalte den tidligere Giorgio Armani-model Oliver Bjerrehuus, at han ikke havde set sine tre yngste børn i over et år på grund af den årelange krig med forsidefruen Gunnvør Dalsgaard.

Nu har ekskæresterne dog fundet en løsning, så Oliver Bjerrehuus også har samvær med 10-årige Sigga, Hanna på syv og 3-årige Hugo.

Artiklen fortsætter under billedet ...

46-årige Oliver Bjerrehuus og Gunnvør Dalsgaard, 39, er blevet enige om, at modellen også skal se børnene – her Sigga og Hanna – hver anden weekend. (Foto: Thomas Laursen)

– Jeg ser dem hver anden weekend. Det er rigtig dejligt. Det er godt for alle parter, så det er fedt, afslører Oliver over for SE og HØR.

Krigen fortsætter

De nye tider betyder dog ikke, at mor og far også kan se hinanden i øjnene igen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Far til fire i sit rette element. (Foto: Dan Mariegaard)

– Vi er ikke på talefod, siger Oliver, hvilket da også ville være noget af en omvæltning for eksparret, som bestemt ikke har holdt igen med de harske ord og skingre skænderier.

Hans moralske kompas er anderledes end mit, og hans forhold til sandheden er herefter, har Gunnvør for år tilbage udtalt om sine børns far, mens Oliver også har givet et par verbale uppercuts til forsidefruen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Forbindelsen er død til Gunnvør, men brandvarm til kæresten – bare 20-årige Sofie Amalie Elkjær. (Foto: Mikael Rieck)

– Jeg ved ikke, hvordan hun har det. Og nu taler vi slet ikke sammen, og det er egentlig fint.

Jeg er ligeglad nu, jeg har kneppet så mange kællinger siden – det er helt ufatteligt, lød det fra den evigt bramfri Bjerrehuus.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close