Kendte7. december 2021

Mette Blomsterberg fortæller om brors død: - Alkoholen blev hans bedste ven

I april 2020 mistede konditoren sin bror, der blev 54 år
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Livet er ikke lutter lagkage, er ordene fra Mette Blomsterberg selv, og den 51-årige kendiskonditor fortæller i denne uges Hendes Verden om et smertefuldt tab.

Tilbage i 2020 mistede Blomsterberg sin bror Morten, og til ugebladet fortæller hun nærmere om brorens alt for tidlige død.

- I april 2020 mistede jeg min bror. Det var så smerteligt at se ham forandre sig i takt med, at alkoholen blev hans bedste ven. Jeg har også tidligere mistet både min mor og min svigerinde, og det har været hårdt hver gang, men det har også været vigtigt for mig at lære, at mit liv ikke er lutter lagkage, lyder det ærligt fra den tidligere "Den store bagedyst"-dommer.

I det hele taget har de sidste år ikke været nemme for bagedronningen: Året før brorens død drejede hun nøglen om til den café, som hun drev i eget navn i Lyngby.

- Konkurs lyder aldrig ret godt, men det var nødvendigt at tage ansvar for den forretning, jeg drev, og jeg føler, jeg lukkede døren pænt og betalte de regninger, jeg kunne, slår hun fast over for Hendes Verden.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/_hjp7700.jpg
 Foto: Hanne Juul

I oktober meddelte Blomsterberg, at hun skal skilles efter 29 år. Foto: Hanne Juul

Sponsoreret indhold