Kendte30. marts 2022

Mascha Vang afslører bizar søvnvane: Tissemænd i ørerne

Mange kan nikke genkendende til, hvor irriterende det er at sove ved siden af et snorketræ. Det har Mascha Vang fundet en fræk løsning på
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er ikke nemt at få sin skønhedssøvn, når ens sengekammerat snorker lige så højt som et svensk savværk, barnet kommer rendende om natten og kattene laver ballade.

Sådan er realiteterne for Mascha Vang, der i forvejen er udfordret af at være lydsensitiv. Derfor har influenceren set sig nødsaget til at dæmpe støjen i nattetimerne med ørepropper.

Men det er ikke hvilke som helst ørepropper, der duer, fortæller hun sine følgere i en story. Og det er ret svært at få fingrene i de helt rigtige, der kan lukke lyden ude uden at genere øregangen.

- Det her er simpelt hen de bedste ørepropper. De ligner bittesmå tissemænd. Det er det så ikke, men de skaber stor glæde, siger hun med et grin.

Nu er tippet hermed givet videre.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Mascha Vang
Mascha Vang
 Foto: Aller Media

Mascha Vang er i fuld gang med bryllupsforberedelserne. Bryster skal skiftes, og tænder bliver rettet (Foto: Aller Media)

Snorkegener eller ej, så sagde Mascha et stort og rungende ja, da hendes kæreste gennem fire år Troels Krohn-Dehli i efteråret spurgte, om hun ville gifte sig med ham.

Selvbrunerguruen er i fuld gang med at forberede brylluppet. Dato og lokation er allerede fundet. Brylluppet kommer til at stå i august på et slot herhjemme, men parret har endnu ikke sendt invitationerne ud.

Til gengæld er tænderne ved at blive rettet, og tiden til nye bryster booket til slutningen af april, så både bisser og det nye frontparti kommer til at stå helt skarpt på den store dag.

Sponsoreret indhold