Kendte5. august 2022

Mascha Vang fik sit drømmebryllup: Men én ting kiksede

Tirsdag stod solen højt over Holckenberg slotskirke i Nyborg, da Mascha Vang endelig fik sin Troels Krohn Dehli
Mascha Vang og Troels Krohn Dehli
Mascha Vang fik tirsdag endelig sin Troels Krohn Dehli.
 Foto: Jesper Sunesen

Der var da heller ikke sparet en krone på brylluppet, som Mascha tidligere har udtalt, har kostet parret intet mindre end en årsløn, men alligevel var der en enkelt ting, som de to ikke havde skænket en tanke.

Artiklen fortsætter under billedet

Mascha Vang og Troels Krohn Dehli
Lykken var ikke til at skjule hos det nygifte ægtepar.
 Foto: Jesper Sunesen

For da parret vågnede op i eufori og jubel onsdag morgen og bilen skulle pakkes, ja, så var der ikke helt plads til alle de gaver som de 100 inviterede gæster var kommet med.

– Det var den ene ting, vi ikke havde tænkt på. Vi havde så lidt plads i bilen på vej derhen, at et af børnene måtte tage toget til vores eget bryllup, lyder det indledende fra en storsmilende Mascha, da SE og HØRS udsendte møder hende til Smukfest.

– Jeg har også sagt til Troels før, at vi skal have en større bil, så nu må han forstå det, fortæller hun grinende videre.

Men udover udfordringen med transporten af de mange gaver, som hun dog ikke fik afsløret, hvordan de løste, så var der ikke andet, som Mascha kunne sætte en finger på.

– Det var bare helt fantastisk fra start til slut. Vi kom jo allerede dagen inden, og bare den dag var helt fantastisk, så hvis det bare havde været den, havde det været godt. Men det var bare en rigtig god dag, og alt var, som vi håbede.

Artiklen fortsætter under billedet

Mascha Vang og Troels Krohn Dehli
Mascha Vang og Troels Krohn Dehli tog direkte til Skanderborg onsdag efter deres bryllup.
 Foto: Dan Mariegaard

Vang og hendes husbond drog onsdag til Skanderborg for at indvie deres bryllupsrejse på Smukfest. Festivalen hvor de to i sin tid også mødte hinanden første gang.

Sponsoreret indhold