Kendte25. april 2022

Mascha Vang: Farvel til brysterne

Influencerdronning Mascha Vang sender en hyldest til sin gamle barm, inden hun skal på operationsbordet
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er noget tid siden, Macha Vang afslørede, at hun igen skulle under kniven. Turen på operationsbordet skyldtes, at det er ved at være tid til at få skiftet de gamle brystimplantater ud med nogle nye.

Eller det er faktisk på høje tid, at de bliver skiftet, for hun har haft dem i 12 år, og de skal som hovedregel skiftes efter 10.

Og nu er dagen for operationen altså kommet – og derfor sendte Mascha en hyldest til hendes frontparti på Instagram tidligere i dag.

- Jeg takker for 12 års tro tjeneste, skriver hun til en generøs billedserie af sin struttende barm. Teksten ledsages beskedent af to kirsebær.

I en story fra tidligt i morges viser forsidebaben, at hun har pakket en lille pose med krystaller, som skal give hende god energi. I posen har hun en brændt citrin, grøn aventurin og en bjergkystal.

Den brændte citrin skulle eftersigende være god for immunforsvaret, mens den grønne aventurin giver held og modvirker hjerteproblemer og bjergkrystallen øger din blodgennemstrømning og genopbygger dine celler.

Nu tænker du måske, at det med krystaller og deres energier er noget værre hokus pokus, men sandheden er, at Mascha har brug for at have lidt ekstra held og god energi med i lommen.

For tilbage i 2010, hvor hun fik udskiftet sit første sæt silikoneimplantater, der gik det altså ikke helt, som man kunne ønske sig.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/_g1a3344.jpeg
 Foto: Mikael Rieck

Mascha Vang kommer til at stå knivskarpt med nye bryster og nyrettede tænder, når hun senere på året siger ja til sin Troels. (Foto: Mikael Rieck)

Implantatet rykkede sig og året efter måtte hun således igen under kniven. Selv om det er længe siden, hun sagde farvel til sin første silikonebarm, så har hun altså stadig implantaterne.

Det afslørede hun i efteråret i sin bog ”Mascha”.

- Det er stadig en af de bedste investeringer, jeg har gjort i mit liv, siger hun om sine dengang nye bryster, der kostede hende 21.500 kroner.

Lige nu ligger de hjemme i skuffen, men de skal ikke blive ved med at ligge gemt af vejen.

- Min tanke er, at de en dag skal ligge i en glasmontre herhjemme med et skilt på: Min karriere 1999-2009.

SE og HØR har forsøgt at få en kommentar fra Mascha, men hun er i skrivende stund ikke vendt tilbage på vores henvendelse.

Sponsoreret indhold