Kendte 19. maj

Maschas nedtur: Drømmebrylluppet aflyst

Iværksætter og influencer Mascha Vang havde en drøm om at blive viet et helt særligt sted - men det kommer ikke til at ske
Foto: Gregers Overvad

Det er de færreste, der kan få lov at blive viet i den enestående Marmorkirken i København. 

Enten skal du have en særlig tilknytning til kirken, ellers skal du bo på en adresse, der hører til det sogn, Marmorkirken ligger i. 

Det sidste kriterie opfylder Mascha Vang, som med egne ord altid har drømt om at blive viet i lige netop Marmorkirken. 

Men det bliver der altså ikke noget af, selv om den perfekte dato faktisk var ledig. 

- Jeg var lige ved at tude af jubel, men det varede dog kun i ganske kort tid. Jeg havde godt luret, at der var en stor forhindring, og den blev bekræftet i samtalen, siger hun i sit lange Instagram-opslag, som du kan læse i sin fulde længde herunder:

Sagen er nemlig den, at man hverken må filme eller på anden måde forevige selve ceremonien. Og det kan Mascha Vang ikke leve med. Marmorkirken skriver på deres hjemmeside, at de gerne vil sikre, det nærvær, som en gudstjeneste er afhængig af, og det spolerer smartphones altså. 

- Jeg ville således ikke have et billede af min far og mig op ad kirkegulvet, eller når vi står og bliver viet, skriver hun og tilføjer, at det heller ikke er tilladt at pynte kirken. 

- Jeg synes, det er så ærgerligt, at andre skal være dommer over, hvad der er vigtigt for os på vores store dag. Jeg ville slet ikke kunne nyde det, men bare tænke på alle de visuelle minder, jeg gik glip af, forklarer hun videre. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det lyder dog til, at frøken Vang er kommet sig over den knuste drøm, for hun og Troels har fundet det helt rigtige sted, afslører hun. 

Sponsoreret indhold