Marcus & Martinus

Marcus & Martinus er klar til finalen i \

Marcus & Martinus er klar til finalen i "Danmark har talent"

Foto: Dan Mariegaard

Marcus & Martinus vandt tilbage i 2012 Melodi Grand Prix'et Junior i Norge med hitsangen "To dråper vann", og har siden taget Norden med storm. 

Fulde navne: Marcus og Martinus Gunnarsen

Født: 21. februar 2002

Kendt fra: Sangere

Marcus & Martinus vandt tilbage i 2012 Melodi Grand Prix'et Junior i Norge med hitsangen "To dråper vann", som de skrev da de var ni år gamle. Tvillingerne kommer fra en musikalsk familie, og begyndte allerede i 4-5 års alderen at synge i et børnekor. 

Man kan roligt sige, at det norske tvillingpar har taget Norden med storm. På grund af deres unge alder, så rejser de ikke rundt alene, når de giver koncerter - de har nemlig altid far, Kjell, med. 

- Jeg er med mine gutter overalt, hvor de tager hen. Så ved de, at jeg er der, hvis der skulle ske noget, fortæller den stolte far til det norske ugeblad Her og Nå. 

Udover Kjell, så følger drengenes manager, Jon, også med dem, når de er på landevejen. 

De to gutter er da heller ikke kede af, at far med til stort set alt, hvad de foretager sig. Og det gælder også, når de ikke er på turné. 

- Den aktivitet, vi laver mest, er musik. Der er far altid med. Vi elsker at træne, og der er far også med. Når vi så er hjemme, så prøver vi at tage på ture, når vi har tid. Der er hele familien med, fortæller Marcus og Martinus til norsk SE og HØR.

Udover at spille musik og træne, så elsker drengene også at spise aftensmad med hele familien samlet. 

10 ting du (måske) ikke vidste om Marcus og Martinus

1. Det længste stykke tid, drengene har været væk fra hinanden, er 15 timer. Det var da de begge overnattede hos hver deres ven. De savnede dog hinanden i al den tid, de ikke var sammen.

2. De synes, at det er vanskeligt at forstå dansk.

3. Drengene synes, at det værste ved at være kendt er den megen rejsetid, som de skal bruge for at komme rundt i verden og besøge deres fans.

4. Uanset hvor drengene bevæger sig hen, så har de vagter med, der passer på dem.

5. Martinus er den, der mest nervøs inden en koncert.

6. Drengene har aldrig haft kærester, og derfor har de heller aldrig kysset en pige.

7. Marcus er den af drengene, der er mest morgensur.

8. Spørger man far, Kjell-Erik, så er Marcus den stærkeste af de to tvillingedrenge.

9. Drengene har en drøm om, at de en dag kan fylde det legendariske koncertsted Madison Square Garden i New York.

10. Drengene har to søstre: Storesøster Silje og lillesøster Emma.

Anmelderne uenige

I marts 2017 spillede de to teenagedrenge Marcus & Martinus i Royal Arena i København, og selvom deres fans helt sikkert har syntes, at det var en af de bedste koncerter, de nogensinde har været til, så er anmelderne lidt mere uenige.

For mens at Gaffa og Metroxpress giver drengene hele fem stjerner, så kan Ekstra Bladet kun svinge sig op på sølle to af slagsen. 

- Makkerparrets band var stort, men bestemt ikke storartet, og det var overladt til nogle elastiske dansere at skabe liv på scenen, hvor M&M trissede omkring og lignede robotter, der sagtens kunne have været programmeret lidt mere opfindsomt, skriver Ekstra Bladets anmelder.

De to drenge skal dog ikke rejse slukørede tilbage til Norge efter den anmeldelse, der er nemlig lutter af positive ord med på vejen fra Gaffa og Metroexpress. 

- Marcus og Martinus kan både rappe og synge – særligt det klaverbårne covernummer af Justin Biebers ’Love Yourself’ beviste, der vokalmæssigt er højt til loftet – og boyband-fagets synkrondans, mestrede de naturligvis også, skriver Metroxpress anmelder.

Og Gaffas anmelder mener da også, at de to drenge ved, hvem det er, de synger til. 

- Man skal kende sit publikum, og det gør Marcus & Martinus og alle deres bagmænd. Tak for i aften, skriver Gaffas anmelder.

 

Tidslinje:

14-10-2017: Marcus & Martinus vender tilbage til Danmark

 
 
 

Find din favorit kendis her:

Close