Marcus & Martinus indtager "Danmark har talent"-finalen

Marcus & Martinus er klar til finalen i \

Marcus & Martinus er klar til finalen i "Danmark har talent"

Foto: Dan Mariegaard

15-årige Marcus og Martinus charmerede hele Norge, da de i 2012 vandt "Melodi Grand Prix Junior" med deres sang "To dråper vann". Siden har flere lande fået øjnene op for teenagetvillingerne, der også har en stor plads i mange danske børn og unges hjerter.

Lørdag aften indtager Marcus og Martinus scenen i "Danmark har talent", hvor vinderen skal kåres. Og SE og HØR var så heldige at møde de to fyre, før showet gik i luften.

Hverken Marcus eller Martinus havde dog tid til at veklse mange ord med pressen. Heldigvis stillede drengene velvilligt op foran fotograferne - både alene og med deres mange fans.

Finalen i "Danmark har talent" er kulminationen på flere ugers konkurrence i bedste sendetid på TV2, og lørdag aften skal dommerne Cecilie Lassen, Jarl Friis-Mikkelsen, Nabiha og Peter Frödin for sidste gang bedømme landets største talenter.

- Rejsen - og udvælgelsen - har været lang og nervepirrende for de ti talenter, der har kvalificeret sig til den store finale i "Danmark har talent" på lørdag.

Efter den aften er der kun én, der står tilbage med æren og præmien på 250.000 kroner i hånden.

Nu skal de hver og en overbevise danskerne en sidste gang om, at netop de er Danmarks største talent. Og det bliver altså i et benhårdt felt bestående af dansere, akrobater, 'trickere', en rapper, en tankelæser, to små komikere, en trommeslager og en hulahop-artist, lyder det fra TV2.

Du kan se finalen klokken 20 lørdag på TV2.

10 ting du måske ikke vidste om tvillingerne:

10 ting du (måske) ikke vidste om Marcus og Martinus

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close