Mads Vangsø

<p><iframe allowtransparency=\Originalklip

" >

Originalklip

(Foto: All Over Press)

Han slog først for alvor sit navn fast, da han i 1996-1997 var medvært på kultprogrammet ”Tæskeholdet” på P3 ...

Fulde navn: Mads Vangsø

Fødselsdato: 28. september 1971

Familie: Rigmor Hjerte Wulff Vangsø (datter f. 2007)

Scoringer: Tidligere gift med Caroline Gullacksen, Sanni Wulff Vangsø

Partner: Ditte Hapel

Kendt fra: ”Tæskeholdet”, ”Monkey Business”, ”Argh! Det gjorde jeg bare ikke!”

Mads Vangsø var i midten af 90’erne med til at stable den danske stand up scene på benene – blandt andet sammen med Mick Øgendahl – men han slog først for alvor sit navn fast, da han i 1996-1997 var medvært på kultprogrammet ”Tæskeholdet” på P3.

Siden har Mads Vangsø været et fast element både på skærmen og i æteren - enten som P3-vært på f.eks. ”Monkey Business” eller som tovholder i ZULU’s store hypnoseshow ”Argh, det gjorde jeg bare ikke!”

I 2001 giftede han sig med sin kæreste, ejendomsmægleren Caroline Gullacksen, men ægteskabet holdt ikke, og de blev skilt igen i 2004.

Et par år senere mødte han stifteren af den danske fitnesskæde ”Energii”, Sanni Wulff, som Mads selv har beskrevet som en vaskeægte powerkvinde. En powerkvinde, han forelskede sig i og blev kærester med.

Den sjove mand, som også har adskillige afbrudte uddannelser bag sig, bl.a. jura og økonomi på Handelshøjskolen, har siden årtusindeskiftet haft et godt tag på underholdningsbranchen med forskellige radio- og TV-job, men i 2007 gik han i stå. Og dermed krakelerede hans forhold på hjemmefronten også.

I et interview med Politiken flere år senere talte Mads Vangsø ud om årsagen til bruddet mellem ham og den daværende kæreste, Sanni Wulff.

- Det var hende, der ikke ville mere. Hun sagde, at jeg var gået i stå, og at jeg ikke bare kunne blive siddende på min flade, fortalte en ærlig Mads Vangsø om Sanni Wulff, som også er mor til Mads’ datter.

Mads Vangsø er sin ekskæreste dybt taknemmelig for den bemærkning. Det gav ham nemlig et los i røven til at få lavet nogle ændringer.

- Det var rigtigt. Alle mine ideer var tørret ud. Der var intet at komme efter. Så rejste jeg mig, vi flyttede hver for sig, og så gik jeg ind og sagde op, lød det fra Vangsø, der i 2013 var radiovært på Radio 100FM.

Mads Vangsø var i vildrede, men så begyndte han at motionsløbe – faktisk blev han så bidt af det, at han i tiden efter bruddet gennemført et 250 kilometer langt løb i ørkenen ved navn ”Sahara Race”. Og det hjalp ham med at få et anderledes perspektiv på tilværelsen.

- Det handler om meget mere end at spise sundt og motionere. For mig var det en nødvendig investering i forretningen Vangsø, for pludselig sprudler mine ideer igen, og jeg har fået lyst til at gå på opdagelse i livet igen, fortalte han i 2014 til Politiken.

Mads Vangsø er i dag på god fod med ekskæresten, og de fungerer stadig som venner og deleforældre til datteren Rigmor.

I 2014 følte Mads igen kærligheden, da han mødte Medinas eksveninde, Ditte Hapel, gennem fælles venner i Københavns natteliv.

Ditte Hapel var nogle år forinden blevet lagt på is i nattelivet i København, da hun havde kysset på Medinas eks-kæreste, Mathias Arvedsen, hvilket resulterede i, at Hapel blev udmyget på det groveste, da hun i månederne efter blev afvist til alle de fester, hun normalt kom til.

Beskeden sendte Medina ud til alle i sin omgangskreds: Hvis du er venner med Ditte Hapel, er du færdig med mig. Ditte Hapel tog derfor konsekvensen og flyttede til Kina i en periode.

Men Hapel kunne ikke holde sig væk fra Danmark, og da hun atter var tilbage i jetsetmiljøet i København faldt hendes øjne og kærlighed på Mads Vangsø.

Følelsen var gengældt og de to forelskede sig hurtigt, men formåede at holde deres forhold hemmeligt i et rum stykke tid, inden Ditte Hapel med et fællesbillede på Facebook i 2015 gjorde klart klart, at de to turtelduer altså danner par.

Mads Vangsø holder i dag foredrag hos Strongmind, hvor han blandt andet beskæftiger sig med emner som umulige mål, mod og forandring. 

Tidslinje:

  • 2007: Flytter sammen med Sanni Wulff Vangsø

  • 2006: MADS VANGSØ: FYRET

  • 2006: Bliver kærester med Sanni Wulff Vangsø

  • 2004: Skilt fra Caroline Gullacksen

  • 2001: Gift med Caroline Gullacksen

  • 1998: Bliver kærester med Caroline Gullacksen

    Find din favorit kendis her:

    Close