Nyheder15. februar 2014

Mads Vangsø: Udfordrer Sahara

Radioværten har sat sig selv på en hed opgave
Af af
Mads Vangsø cyklede i sommer sammen med en række andre kendte 72 kilometer fra Kongens Nytorv til Tisvilde.
Mads Vangsø cyklede i sommer sammen med en række andre kendte 72 kilometer fra Kongens Nytorv til Tisvilde.
 Foto: Mikael RieckMads Vangsø stoppede sidste sommer som radiovært på Radio 100 for at søge nye udfordringer, og det må man sige, at han har fået.

Han har nemlig sat sig for, at han mandag deltager i et løb på 250 kilometer gennem Saharas Ørken med en rygsæk på ryggen, der vejer syv kilo.

- Han besluttede sig for 9 måneder siden, da jeg viste ham en artikel om Sahara Desert Run. Han gør det, fordi han har brugt sit hoved hele livet, og nu ville han gerne se, hvad han kunne udrette med kroppen, kun for at finde ud af at det alligevel er et løb, man løber med hovedet, fortæller Sanni Wulff Vangsø, som indtil sidste år var kærester med Mads Vangsø, men som stadig har et godt forhold til eks-kæresten, som hun også har en datter med.

Sahara Desert Run er et af de mest extreme ultraløb med cirka 200 deltagere fra hele verden.

Mads Vangsø: Skal skilles

Turen tager seks dage, og Mads Vangsøs eks-kæreste skriver på sin facebookprofil, at radioværten har trænet op til løbet i ni måneder, hvor han i gennemsnit har løbet 100 kilometer om ugen.

Du kan følge Mads Vangsøs udfordring på bloggen energii.dk

Her kan du følge med i, hvordan det går, når Mads Vangsø starter ud i Jordan mandag morgen.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/67389855b33c4cd2a9ef985bdc0affb7.jpgMads Vangsøs eks-kæreste er stolt over, at han løber gennem Saharas Ørken. (Foto: Facebook)

Sponsoreret indhold