Nyheder6. juli 2011

Mads Vangsø slog 5,5 millioner af prisen

Radioværten fik ikke i nærheden af, hvad han drømte om, for sit sommerhus
Mads Vangsø har givet afslag på afslag på afslag - knap 5,5 millioner i alt
Mads Vangsø har givet afslag på afslag på afslag - knap 5,5 millioner i alt
 Foto: All Over

39-årige Mads Vangsø er efter 1½ år endelig kommet af med sit sommerhus i Nordsjælland. Radioværten fik dog langtfra så meget for det 192 kvadratmeter nybyggede stråtækte hus, som han i første omgang forlangte.

12.995.000 kroner var det først udbudt til, men ifølge Ekstra Bladet skiftede Mads Vangsø hurtigt mægler og satte prisen ned til 9.800.000 kroner. Det virkede dog ikke, og radioværten måtte snart sænke prisen yderligere efter endnu et mæglerskifte.

Læs også: Mads Vangsø reddede sin kærestes liv
8.500.000 kroner stod huset så til salg for. Efter utallige nedslag i prisen er Mads Vangsø endelig kommet af med sommerhuset. Han endte dog med "kun" at få 7,5 millioner kroner for det - knap 5,5 millioner mindre, end han først havde sat det til salg for.

Da komikeren i januar 2010 første gang sendte sit sommerhus nær Hornbæk på markedet til den svimlende sum af knap 13 millioner, var han arbejdsløs og skyldte 15 millioner væk. Dengang afviste han dog over for SE og HØR, at han solgte af økonomiske grunde,

- Hvis du spørger, om jeg sælger, fordi jeg er på røven, så er svaret nej.

Læs også: Mads Vangsø tilbage på skærmen

Radioværten gav i 2007 4,5 millioner for det hus, der dengang stod på grunden i Nordsjælland. Han rev dog hele baduljen ned og byggede i stedet et luksuriøst sommerhus med blandt andet 4 soveværelser, 2 badeværelser og en gigantisk terrasse.


Sponsoreret indhold