Nyheder 16. maj 2015

Vangsøs nye skår

Mads Vangsø er helt ovre skilsmissen og danner nu par med den 12 år yngre realitygodte, Ditte Hapel
Af af
Mads Vangsø er stadig en flot fyr, selv om han har rundet de 43. Det synes Ditte Hapel tilsyneladende også.
Mads Vangsø er stadig en flot fyr, selv om han har rundet de 43. Det synes Ditte Hapel tilsyneladende også.
Foto: Thomas Laursen

Kærlighed har ingen alder.Et populært ordsprog, som radioværten Mads Vangsø, 43, tilsyneladende har taget til sig.

Gennem otte år dannede Mads par med stylisten Sanni Wulff. Parret har sammen datteren Rigmor, som i dag er otte år. (Foto: All Over Press)Han har nemlig scoret den 12 år yngre babe Ditte Hapel på 31 somre. Det fortæller flere af hinanden uafhængige kilder til SE og HØR.LÆS OGSÅ: Mads Vangsø taler ud om skilsmissen- De er et par. Det er måske en offentlig hemmelighed, men de har været det længe, siger en kilde.Og for nylig erkendte Ditte det mere eller mindre selv på Facebook, da hun postede et hjerte til et meget kærligt billede af hende og Mads fra natklubben Sunday.

Her Facebookbilledet af det forelskede par. Ditte Hapel postede er hjertetegn til det.Andre venner kommenterede billedet. En skrev blandt andet "Det er er sådan, kærlighed skal se ud" - en kommentar, som Ditte Hapel selv "syntes godt om" med det samme.Droppet af eks'enIfølge en kilde har parret været sammen i knap et år siden sommeren 2014, og de er meget forelskede og mødtes i det københavnske natteliv, hvor de har flere fælles venner.LÆS OGSÅ: Mads Vangsø må ikke få sin yndlingsretÅret før, i august 2013, kunne SE og HØR afsløre, at Mads havde brudt med sin kone gennem otte år, Sanni Wulff. Parret var flyttet fra hinanden, men bruddet var ikke helt definitivt.- Jeg har sagt til vores datter, at Sanni og jeg skal finde ud af, om vi skal være verdens bedste venner, der kysser - eller bare verdens bedste venner, sagde Mads dengang.Det blev det sidste. Og senere sagde Mads til dagbladet Politiken:- Det var hende, der ikke ville mere. Hun sagde, at jeg var gået i stå, og at jeg ikke bare kunne blive siddende på min flade.

31-årige Ditte Hapel er et rigtigt godt skår. I bagagen har partypigen bl.a. en deltagelse i "Robinson Ekspeditionen" og en hed affære med Nicklas Bendtner. (Foto:Thomas Laursen)Alligevel har eksparret bevaret venskabet og har datteren Rigmor på otte år sammen.SE og HØR har flere gange forsøgt at kontakte Mads om forholdet til Ditte Hapel, men forgæves.

Sponsoreret indhold