Kira Eggers

Foto: All Over Press

Der ikke mange danske mænd, som kan sige navnet Eggers uden at begynde og savle lidt fra den ene mundvig ...

Fulde navn: Kira Eggers

Kælenavn: Eggers

Fødselsdato: 29. november 1974

Scoringer: Thomas Graversen(Fodboldspiller), Brian Sandberg(Eks-rocker), David Nielsen(Fodboldspiller), Evil Jared Hasselhoff(Bassist i Bloodhound Gang), Søren Rasted(musiker)

Partner: Forlovet med Dan Vithus Gabriel Laustsen

Kendt fra: Nøgenmodel, stripper, TV (Tæskeholdet, Stripperkongens Piger) blogger, reality-deltager og fitnessinstruktør/personlig træner for de kendte

Der ikke mange danske mænd, som kan sige navnet Eggers uden at begynde og savle lidt fra den ene mundvig. Kira Eggers startede sin kendiskarriere, da hun i 1998 deltog i det berømte og berygtede TV-program ”Stripperkongens piger”. Kira blev hurtigt én af Danmarks mest fotograferede piger, og hun er kendt for sit lumre smil og missende øjne.

Kira fæstede sit navn på danskernes læber (eller hoveder) efter sin optræden i ”Stripperkongens piger” og i programmet ”Tæskeholdet”, hvor Kira blev kendt som den bundløse babe.

Eggers åbne personlighed og muntre mundering skabte opmærksomhed til nøgenmodellen, og særligt hos mændene var Kira populær. Kira ramte de danske overskrifter, da hun begyndte at date Evil Jared Hasselhoff, som er bassist i det verdenskendte band Bloodhound Gang. Evil Jared blev dog udskiftet med den danske fodboldspiller Thomas Graversen, som var kendt for en proper næve. Den hårde dreng var dog ikke hård nok til Kira, og Thomas blev herefter skiftet ud med den forhenværende Hells Angels-rocker Brian Sandberg. Dette forhold førte dog heller ikke til kirkeklokker. I 2012 mødte Kira Eggers den to år ældre tatovør Dan Vithus Gabriel Laustsen, som før har datet Szhirley.

– Det lyder som en kliché, men han vil intet ændre ved mig. Når vi går rundt derhjemme, er jeg mig selv. Jeg bliver accepteret, og så er vi virkelig gode venner. Det er nødvendigt i et godt forhold. Meget kan man sige, men hvis man ikke er gode venner i et forhold, så går det ikke i længden, fortalte den ellers meget private Kira Eggers i et interview til mx.dk.

Kærligheden ramte Kira for alvor, og kun et år efter parret fandt sammen friede Dan Vithus Gabriel Laustsen til eks-nøgenmodellen.

I forbindelse med ”Stripperkongens piger” havde Kira Eggers også et noget anderledes bijob. I sin ugentlige klumme hos Ekstra Bladet forklarer Eggers om sin tid som privatdetektiv-hjælper.

- Jeg tog over, når han havde kørt efter et offer så længe, at der var reel grund til, at han ville blive opdaget. Det lyder egentlig lidt kedeligt, at følge efter folk og tage notater og billeder, men et eller andet sted, var det også spændende, da det var ret uforudsigeligt, forklarer Kira til Ekstra Bladet.

Efter sin modelkarriere valgte Kira at eksponere sin krop på en helt ny måde. Eggers deltog i 2012 i TLC-programmet ”På egen krop”, hvor hun i løbet af ti uger skulle træne intenst for derefter at deltage i en bodybuildingskonkurrence. Programmet blev et kick-off til Eggers nye karrierevej, som fitnessinstruktør og personlig træner og ejer af firmaet Fitness Kontoret.

Foruden personlig træning har Kira også bloggen dkira.com har sin egen blog, hvor hun sætter fokus på fitness og dyrevelfærd. Det sidste har hun altid haft stor fokus på, og hun har blandt andet smidt tøjet i Casper Christensens program ”Aloha” kun for at Casper så ville smide sin pelsjakke. Hun er desuden ambassadør og bestyrelsesmedlem for Organisation Against the Suffering of Animals. Hendes slogan er ”Hellere nøgen end pels” og på Kiras’ blog har hun jævnligt en hundebrevkasse, hvor læsere kan skrive ind. Dyreelskeren har også forsøgt sig i politik hos partiet Fokus, hvor faderen Kim Eggers også har været medlem.

 

Tidslinje:

Find din favorit kendis her:

Close