Nyheder 4. marts 2018

Kira Eggers scorede "Beverly Hills 90210"-stjerne

Kira Eggers afslører, at hun for 20 år siden havde et flygtigt forhold til skuespilleren Vincent Young, der spillede Noah Hunter i "Beverly Hills 90210"
Foto: Dan Mariegaard, All Over Press

I slutningen af 90'erne savlede mange "Beverly Hills 90210"-fans over Noah Hunter, der blev spillet af skuespilleren Vincent Young.

Men den tidligere nøgenmodel og stripper Kira Eggers nøjedes ikke bare med at savle over den sprøde TV-snack, hun formåede at score ham. Det skriver hun på sin blog.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den nu 43-årige blogger fortæller, at det skete, da hun for en 20 år siden var på en længere ferie i Los Angeles.

- Jeg mødte Vincent, som er hans borgerlige navn, til en Playboy-fest, fortæller Kira Eggers på sin blog.

- Ret skal være ret, jeg kan lige så godt være ærlig. Jeg var starstruck. De fleste beder om selfies og billeder, men ikke denne her. Det kan jeg ikke bruge til noget, beskriver bloggeren om sin score-strategi.

Eggers spurgte direkte, om TV-stjernen ville kysse med hende, og det ville han sørme gerne.

Kira Eggers fortæller, at hun fik hans nummer, og efter en uges telefonsamtaler, sås de, og det endte da også med, at hun overnattede et par gange.

Men "Stripperkongens Piger"-stjernen fornemmede hurtigt, at Vincent Youngs fokus var på karrieren og ikke en potentiel kæreste.

- Der var ingen tvivl om, at piger kom i anden række. En af dagene før han havde en casting, sås vi, og det var ligesom alt, hvad der fyldte hans hoved, beskriver Eggers på sin blog.

Artiklen fortsætter under billedet.

Foto: All Over Press

Noah Hunter, spillet af Vincent Young, dannede i "Beverly Hills 90210" par med Donna Martin, spillet af Tori Spelling. Foto: All Over Press

Kira Eggers fortæller, at forholdet fik dødsstødet, da han bad hende om at passe sin hund.

- Her troede jeg, vi skulle have det hyggeligt, og før jeg så mig om, var jeg degraderet fra daten til hundepasseren, skriver hun på sin blog.

- Det var sådan set det sidste, jeg så til ham - og hans hund. Han ringede aldrig, fortæller Eggers.

I sit blogindlæg fortæller Kira Eggers, at sådan en opførsel åbenbart var helt normal i Los Angeles, og at hun nu ser tilbage på episoden som et sjovt minde.

Sponsoreret indhold