Se de voldsomme billeder: Kira Eggers alvorligt forbrændt

Kira Eggers.

Kira Eggers.

(Foto: Mikael Rieck)

Fitnesspigen Kira Eggers er kommet alvorligt til skade, efter hun i lørdags ville tænde op i en biopejs.

Det skriver hun på sin blog, hvor hun også viser billeder af de alvorlige forbrændinger. 

Det er blandt andet hånden og halsen, det er gået ud over. 

- Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har været så bange, og jeg håber jeg aldrig skal så tæt på noget så uhyggeligt igen, som at se mig selv i flammer, skriver Kira på bloggen, hvor hun fortæller, hvordan uheldet skete. 

Hun ville nemme tænde op i biopejsen, efter den var gået ud. Men med en biopejs skal man vente et stykke tid, før man hælder ny bioethanol på den. 

- Jeg har brugt den mange gange og fulgt denne regel, men jeg anede ikke hvor længe der var gået siden den var gået ud, så jeg tænkte ikke videre over det, skriver hun

Artiklen fortsætter efter billedet

Kira Eggers

Sådan kender vi Kira Eggers normalt. Det næste lange stykke tid får hun nok problemer med at holde på håndvægtene. (Foto: Janus Nielsen)

Hun begynder at hælde bioethanol på pejsen, og så gik det ellers galt.  

- Det sagde WUUSHHHH og flammerne stod pludseligt ud af biopejsen, lige op imod mit hoved. Jeg når ikke at flytte mig, før flammerne har fat i mig. Jeg smider bioethanolen fra mig, da jeg opdager at ilden tager fat i mit tøj. Jeg træder tilbage i en fart og ser bare, hvordan jeg har ild op ad armene, skriver Kira om den voldsomme episode. 

Kira og kæresten får hurtigt slukket flammerne, men der er hun allerede voldsomt forbrændt. 

- Da vi var færdige med det og har fået kastet tæpper ud og slukket gløderne i dem også, løber jeg ud på badeværelset for at se til mine hænder, ansigt hals og resten af kroppen. Jeg kan se skader i hår, på hals ansigt og den venstre hånd. Det i ansigtet brænder, men det er ikke slemt. Halsen er rød og min venstre hånd svært forbrændt, skriver hun på bloggen

Efterfølgende kommer de på skadestuen, hvor det bliver konstateret, at det er en 2. grads forbrænding, hun har fået. 

Du kan se de voldsomme billeder på Kira Eggers' blog. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close